kirsten

Sanna mina ord

Födelsedagsbak

Publicerad 2007-04-21 18:05:36 i Familj,

Ojoj, vad jag och Martin kan när vi vill ;) Började dagen med en promenad eller egentligen började vi den med lite disk och kattsandsbyte, men i alla fall. Under den turen pratade vi en del om hur vi ville ha det. Ser ut att bli en flytt, men vi vet inte när eller om det kommer att passa mig. Det vi egentligen vet är att vi vill fortsätta att vara VI. Och vet vi bara det så går ju allt att lösa :) Får återkomma mer om detta när det blir aktuellt.

Sen åkte vi och handlade saker till allt bak vi skulle göra. Så nu har vi bakat, få se nu, 4 sorters kakor och imorrn bakar vi tårtan som ska vara i tre lager! Hör och häpna! Tyvärr blev den ena kaksorten helt mysslyckad, dumma potatismjöl och dumma Jonas som är glutenintolerant. Alltid ska nåt bli fel när vi ska baka nåt till honom. Fast idag skyller jag faktiskt på receptet eftersom det var ett recept för just glutenfria kakor! Så jag ska skriva i receptboken att det ej går UTAN formar ;) Så ska nog de kakorna gå att fixa igen, för de var goda. Men de är ju inte så läckra att lägga upp på ett fat kanske. Hehhe.

Happ, nu ska jag åka hem till mamsen och hämta hennes springformar så att jag kan fixa med tårtan imorrn. Tyvärr är den inte glutenfri och jag tänker faktiskt inte få den att bli det heller. Jag menar varför har man annars uppfunnit glasstårtan?! ;)

Kommentarer

Postat av: ZARA

Publicerad 2007-04-22 11:12:26

hej hej
jag har ett förslag på min blogg till dig men jag rekomenderar att göra mitt recept gånger 2 om du skall ha det i mellan.......

jag skall se om jag hittar mitt andra recept oxå då kan jag skriva det oxå....
kram kram det är bara att kämpa vidare alla kämpar vi mot tiden och mot allt annat jag håller mina tummar för er alla
låt mig få veta om du använde dig av mitt recept eller hur du löste det kram

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kirsten

Kirsten, eller Christine för den som vill är 30 år gammal och är inflyttad Stockholmare sen 4 år tillbaka. Bor här tillsammans med mitt livs kärlek Martin och vår dotter Thilde som kom till världen den 9 april 2011. Här får ni följa vårt liv, från bebisprat till allt annat som handlar om mig och det jag gillar

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela