kirsten

Sanna mina ord

Det är inte mänskligt...

Publicerad 2007-08-24 21:58:06 i Jobb,

Tycker inte att detta är någe skoj alls. Det är alldeles för varmt på jobbet, kläderna nästan klibbar fast på kroppen och huvudet känns som en bränd mashmallow! Till på köpet så kan man inte luta sig tillbaka och tänka på att det är ingen fara för helgen är ju här nu. Nej, inte för min del i alla fall. Måste hoppa in och ta ett pass imorrn. Jätteskoj, eller inte. Inte när det handlar om ett EM-pass efter att man jobbat ett EM-pass nu ikäll och sen då ska jobba FM  på måndag med startning av frukost. Det betyder att jag denna vecka är ledig EN dag! Inte alls mänskligt!

Till på köpet får jag då slängt i ansiktet att men vi var ju inne för några helger sen. Ja, men so what?! Den som sa det är liksom inte inne 8 timmar per dag som en annan, den andra av dem som var inne är här så pass mycket mer, men det går liksom inte att jämföra. Och jag orkar ärligt talat inte gå in på varför...känns bara inte kul just nu...

Dessutom sitter min käre man hemma hos några kompisar och är allt annat än nykter och skickar det ena dumma sms:et efter det andra. Alltså han säger inget elakt utan man märker mer hur full han är. Var meningen att jag skulle joina dem sen, för de skulle sitta på en uteservering. Men nu vette fasiken alltså. Jag har ingen tröja med mig utan endast en tjockare t-shirt  och klänning (jag vet, jag vet det är hur varmt som helst ute) och så ska jag då ensam ta mig till hennes lägenhet på väster. Nej tack. Då åker jag hellre hem till mig själv. Nu svarar han inte ens längre heller så det är ju lika bra att pallra sig hemåt sen då med andra ord. Han har säkert glömt att ta med en extra tröja till mig med. Oj, vad jag låter positiv märker jag... ;)

Ojoj, bara en timma kvar ju :)

Kommentarer

Postat av: Maria

Publicerad 2007-08-25 08:40:50

Nu undrar jag var brödet tog vägen? Bagaren försvann på vägen?!?!

Postat av: Maria

Publicerad 2007-08-25 11:53:03

Jag ringde men det var ingen som svarade....så det blev till att baka bröd i rekordfart här. Knasigt!

Postat av: Ida

Publicerad 2007-08-25 17:00:54

Haha ja vet allt att du gick ut i alla fall!!! =)

Postat av: Richard

Publicerad 2007-08-25 20:53:54

Mja, denna är ju röd,den andra svart. Och den kostade faktiskt bara 99 kr. Halva priset liksom!

Postat av: Richard

Publicerad 2007-08-25 21:09:09

Men Gud! De skjortorna är ju inte alls lika ju!

Postat av: Richard

Publicerad 2007-08-27 08:42:55

Ajdå, hur ska det gå på aerobicen då då? Var det roligt att gå i skogen igår? Jag ska också till Nutilus idag, men vid 18 och lyfta skrot. Kanske vi möts på vägen där.

Postat av: Richard

Publicerad 2007-08-28 13:45:29

Haha ja! Jasså var MIKA med också? Attans, att jag missade det!

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kirsten

Kirsten, eller Christine för den som vill är 30 år gammal och är inflyttad Stockholmare sen 4 år tillbaka. Bor här tillsammans med mitt livs kärlek Martin och vår dotter Thilde som kom till världen den 9 april 2011. Här får ni följa vårt liv, från bebisprat till allt annat som handlar om mig och det jag gillar

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela