kirsten

Sanna mina ord

Förbannde jobbare!

Publicerad 2007-12-04 19:27:32 i Familj,

Usch, idag har det inte vart min dag! Gick upp tidigt, tidigt för att hinn gå på toaletten och fixa med att lägga tidningar över alla avlopp! Var tvungen att borsta tänderna med. Happ, klädde på mig och kollade på julkalendern som faktiskt är riktigt bra i år! Bäddade därefter ner mig igen och tänkte att det var lika bra att passa på att sova innan de skulle börja låta. Halv elva vaknade jag och kände att jag höll på att kissa på mig! Men jag kunde ju inte gå eftersom man inte får spola med vatten eller toaletten när de gör rent stammarna som de skulle göra idag hos oss. Försökte att hitta på massa saker att göra istället, men det var inte lätt för allt jag kunde tänka på var hur kissnödig jag var! Sen ser jag att de inte ens har kommit, gick ned och slängde soporna för att se om de kanske var på ingång åtminstonne, precis då kom de. Kutade upp för trapporna och in på toaletten ;) När jag kollade ut ut genom fönstren hade de kopplat in en massa, så min enda tanke var att jahaja, nu fick nån allt i huvudet ;)

Men jag tycker att det är så himla ruttet att de skriver en tid och kommer en helt annan! Borde inte få göra så! Var tvungen att springa iväg till ett möte på jobbet mitt i allt med. Fick verkligen springa eftersom jag varken fick ut min cykel eller bilen eftersom alla vägar var spärrade med en massa sladdar och jag vet inte vad. När jag väl kom hem var Barry helt utom sig! Stackare! Han skrek och jamade värre än nånsin.

Tur att vi fick ett sånt fint kort av Martins brorsdotter Julia, så här skrev hon:

Hej Martin, Christine och katterna och vovvarna (?) (Julia dikterar) Hur mår ni? Vad roligt att vi ska leka på lördag! Idag ska mamma och jag baka lussebullar, gott. Är katterna stora? Hur mår dom? Puss från Julia.

Det är ju bara så sött! Julia är en tjej som är helt orädd för katterna, de är de bsäta hon vet! Springer efter dem var de än tar vägen och skulle gärna dra dem i svansen så att de verkligen förstod exakt hur mycket hon tycker om dem. Ja, hon är bara för go´! Nedan tillsammans med sin favoritmorbror!

image111

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kirsten

Kirsten, eller Christine för den som vill är 30 år gammal och är inflyttad Stockholmare sen 4 år tillbaka. Bor här tillsammans med mitt livs kärlek Martin och vår dotter Thilde som kom till världen den 9 april 2011. Här får ni följa vårt liv, från bebisprat till allt annat som handlar om mig och det jag gillar

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela