kirsten

Sanna mina ord

Julbord/resa med jobbet

Publicerad 2007-12-05 20:23:21 i Jobb,

I fredags bar det då iväg till huvudstaden för lite julbord och show på China teatern. Himla trevligt att få komma iväg på en sådan tripp måste jag säga. Ledsamt att det blev som det blev med de tjejer som inte "fick" följa med. Men det ska vi snart ta och styra upp! Vet precis hur det känns att vara en i gänget men samtidigt inte!

Hur som helst så började resan vid jobbet och sen var det buss som gällde, utan uppehåll ;) Kom till hotellet, fick våra rum sen var det bara att stressa järnet! Lånade ut vår dusch så att de som ville duscha hann med det. Jag sprang som en jojjo mellan vårt rum och de andras, hjälpte till med håruppsättningar och jag vet inte vad :) Sen fick vi en stressad visning av hotellet. Lite trist att vi inte fick se några rum, men men så är det. Sen åt vi julbord på Lasse Maja, så himla gott var det! Lätt det godaste jag ätit! Efter det begav vi oss in till centrum för att möta pamparna som fick hänga med på showen. Såg Lena PH och Orup. Himla skoj och bra var det!

Efter showen bar det iväg till Karlssons, skoj att gå ut nån annanstans än hemma. Nog för att det var en hel del drägg där! :) Blev dock än rätt tidig kväll, vi skulle ju upp redan i ottan dagen efter för att åka iväg på ytterliggare en visning. Men sen bar det av hemåt och ett välförjänt stopp vid godisaffären :)

Nice, nedan lite bilder från spektaklet:

 Ida severar smörgåsar  Veronica och Sofia

 Helena och Berit  Jag och Ida

 Ida  Berit  Helena

 Veronica och Ida  Sofia och Britt-Louise

 Majda och jag  Catrin, Britt-Louise, Sofia, jag, Majda, Ida

 Jörgen, Berit, Kal, Lars-Olof, Karin, Birger  Majda och jag

Kal och Lars-Olof  Helena och Berit

 Orup och Lena Ph och pausunderhållnings-japanerna

 Nästan hela gänget samlat!

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kirsten

Kirsten, eller Christine för den som vill är 30 år gammal och är inflyttad Stockholmare sen 4 år tillbaka. Bor här tillsammans med mitt livs kärlek Martin och vår dotter Thilde som kom till världen den 9 april 2011. Här får ni följa vårt liv, från bebisprat till allt annat som handlar om mig och det jag gillar

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela