kirsten

Sanna mina ord

Riktigt huslig

Publicerad 2007-12-19 22:00:22 i Jobb,

Usch, börjar bli trött på detta nu. Känns som att den här kvällen aldrig kommer att ta slut! Började frosta av frysen här på jobbet när jag gick på mitt pass. Nu 7 timmar senare så är det fortfarande jättemycket is kvar i den. Står i valet och kvalet om jag ska lämna den så tills imorgon och hoppas på det bästa. Eller om jag ska stänga igen den och fortsätta imorrn, men det vet jag inte alls blir bra! Kommer att lukta riktigt illa där inne då och det har jag ingen lust med. Så jag gör nog alternativ nummer 1. Har värmt vatten och så fram och tillbaka, börjar bli riktigt yr av de varma ångorna och det har endast varit vatten i kokaren, jag lovar. Aja, det blir nog bra det här.

Annars har jag verkligen inget annat spännande att berätta...så himla segt på det här stället så nära jul! Men det är bara 2 dagar kvar att arbeta nu, kan inte vara så mycket bättre faktiskt. Behövs lite ledigt faktiskt. Nog för att jag är ledig snart igen, men i alla fall. Bra att jag kom på det nu, skulle ju ringa doktorn och kolla vaccineringen idag, men det glömde jag. Får helt enkelt göra det imorrn. Måste ju styra upp sånna saker med nu, och få det att gå ihop sig för Martin med. Åh, himmel och pannkaka vad jobbigt allt blev nu då! Endast 2 månader kvar nu! Precis på dagen faktiskt!

Kommentarer

Postat av: Aida

Publicerad 2007-12-22 16:05:24

HAHA! Tänk att de är sååå petiga! Jaja, nu fick man sig ett gott skratt i alla fall! =)

God Jul på dig!

Kram//Aida

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kirsten

Kirsten, eller Christine för den som vill är 30 år gammal och är inflyttad Stockholmare sen 4 år tillbaka. Bor här tillsammans med mitt livs kärlek Martin och vår dotter Thilde som kom till världen den 9 april 2011. Här får ni följa vårt liv, från bebisprat till allt annat som handlar om mig och det jag gillar

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela