kirsten

Sanna mina ord

Inte så bra gjort

Publicerad 2007-02-21 22:28:24 i Livet,

Oj, var ingen hit att gå upp så tidigt i måndags och sen tro att man ostraffat kunde jobba kväll efter det och dag dagen därpå. Oh nej, tror aldrig att jag vart så här trött förut! Känns ju så där när klockan ringer på morgonen om man säger så. Men det är bara två tidiga morgnar kvar nu, sen är det helg! Tackar för det!

Konstigt är det dock att det kan bli så tomt här hemma utan lillebror. Jag menar vi träffades ju faktiskt inte överdrivet ofta när han var hemma heller eftersom vi allt som oftast jobbade om varandra, men vi pratade ju alltid på msn. Nu hinns det bara med små korta stunder. Aja, det är snart april och då beger jag mig till honom!

Tror att jag har de vildaste kissarna i världen just nu, eller också testar de bara hur långt de kan gå innan de driver mig till vansinne ;) Jagar mitt hår om nätterna, jagar mina kläder om dagarna, river ner kattsanden så att det blir kattsand i hela köket och river sönder mina tapeter. Ojoj, blir lätt att förklara det för hyresvärden sen. Men det är ett mindre problem just nu faktiskt. Aja, jag visste ju faktiskt vad jag gav mig in på, så jag har ju bara mig själv att skylla. Men sen när de ger en den där blicken som bara små ungar kan, eller när de kommer och lägger sig självmant i mitt knä båda samtidigt. Ja, då försvinner den där irritationen rätt fort :P

Nehej, bädda sängen nu och sen sova. För att antagligen bli väckt när Martin kommer hem från Norrköping :)

Lillebror har lämnat mig :(

Publicerad 2007-02-19 19:34:38 i Familj,

Imorse var det till att gå upp riktigt tidigt! My godness, klockan ringde 4:50 och jag gick och la mig 00:10, ingen bra kombination alls vill jag lova. Inte heller att man sagt en tid för upphämtning, men de kommer 20 minuter senare. Då blir man ju inte överlycklig direkt, som tur var blev jag upphämtad hemma och kunde alltså sitta inne och vänta :P

Åkte alla många mil till Skavsta, vaknade upp precis utanför faktiskt, kan man kalla tajming! Ut i kylan för att hålla brorsan sällskap medans päronen prakerade bilen. En mycket nervös bror och jag gick in i vänthallen istället. Kan ju bara säga att jag var så himla avis! Jag ville bara ta min lilla väska och hänga med på stört! Så det så! Men det gick ju inte, åt några riktigt goda mackor mer eller mindre under tystnad. Och så blev hans plan uppropat, dags att boarda. :( Inget skoj alls ju! En mycket ledsen mamma och syster tog farväl medan pappa tog kort ;) Han är nog innerst inne Japan tror jag. hehehe. Happ, sen väntade vi i en evighet till tror jag minsann, tills de ropade upp att det var dags för det att lyfta. Då knatade vi ut och pappa drog fram kameran igen och filmade lyftet. Vilken syn!

Sen bar det av hemåt för oss. Tog en sväng förbi Vingåkers Outlet och mamma och jag provade byxor hejvilt, men kom inte därifrån med ett endaste dugg. Höll på att spy av den otroligt äckliga doften som spred sig i den nybyggda delen av stället. Usch! Mår nästan illa bara vid tanken...

Åt mat i hålan med, ujuj. Skoj hade vi, men mätt vet jag inte om jag blev eller nån annan heller för den delen. Och nu är jag på jobbet. Undrar hur det ska gå? Är ju 3,20 timmar kvar och jag har vart vaken ett himla bra tag. Aja, det löser sig :)

Filmen var helt okej igår! Så den borde ni se!

Bio och lite sånt

Publicerad 2007-02-18 17:46:39 i Familjemys,

Usch, vilken morgon detta har varit! My godness vad jag blev irriterad på mina älskade kissemissar! De drev mig till vansinne med sina roliga lekar, inte så uppskattat idag. Har ju mått bättre i mina dagar. Men efter lite ransakning kom jag faktiskt på vad det berodde på, och tro det eller ej, men det var inte alkholen jag drack igår. Utan den sabla apelsinjuicen! Jag tål det uppenbarligen inte, för visst illa kan jag må efter en hård kväll. Men jag brukar aldrig vilja spy! Men efter varje kväll jag druckit nåt med apelsinjuice mår jag så, så nu är det slut med den varan! Kan ju inte ens dricka det naturellt heller, så man borde ju kanske förstå att det inte är helt okej att dricka det med alkohol då ;)

Lillebror och la familia var här förut. Lillebror färgade håret på mig, eller ja så gott det gick eftersom jag köpt för lite färg som vanligt. Mamma och pappa lekte med kissarna och kollade på Hjälp! eftersom de missade det i fredags. Och sen åkte de igen ;)

Nu ska vi på bio, ska se "Se upp för dårarna" tror att det kommer att bli en hel del skratt och en kul grej att göra med lillebror hans sista dag här hemma :) Kan inte förstå att han ska lämna Öret och bege sig över havet! Helt otroligt vad modig han är faktiskt. Men vi kommer ju snart dit vi med! Vill att det ska vara april nu! Så det så!

Kissarna kallar, bäst att kolla vad de vill ;)

Alla hjärtans dag

Publicerad 2007-02-14 22:47:35 i Livet,

Varför kommer man på en speciell dag för att visa kärlek för? Är de så trångsynta i USA att de inte kan visa det alla andra dagar med? Så att de själva slipper att fylla i det i almanackan, står ju redan där ;) Nej, men skämt å sido. Jag tycker att det är supermysigt att få nåt av den jag håller kär. Men det är liksom inget jag kräver av honom. Jag skulle bli mer glad om han kom en helt vanlig grå dag och gav mig nåt. För då vet jag ju att det är från honom och inte nåt han känt sig tvingad till att göra. Jag vet att han vet detta med. Men ändå har han vart så romantisk att han gått och köpt dyra chokladpraliner till mig :) Då blir man ju faktiskt glad. För tillsaken hör att han ALDRIG kommit ihåg denna dag innan, så det blir ju faktiskt lite unikt och speciellt för mig ;)

Själv var jag så romantisk att jag bakade en plåt med chokladmuffins till honom, men hey! Han gillar ju det. Så why not liksom! Om han bara kunde komma hem nån gång med! :)

Ibland blir man bara så trött...

Publicerad 2007-02-12 22:28:33 i Familjemys,

Vilken helg detta har varit. Jobbade kväll i fredags, måste ha vart den mest sega fredagen i mitt liv. Trodde aldrig att kvällen skulle ta sliut, så lite var det att göra. Klockan 18 hade de sista gästerna för kvällen kommit. Så det var bara att vänta i fem timmar på att få gå hem. Det var ju nåt som jag verkligen ville med eftersom jag inte träffat Martin sen i torsdags morse. Men den ängeln kom och mötte upp mig, så åkte vi hem och kollade på Let´s Dance som vi spelat in.

På lördagsmorgonen gick vi upp och gjorde oss iordning för att sätta oss i bilen och åka iväg till Stockholm. Var dags för hockeyhelgen :) Kom för en gångs skull iväg den tid vi bestämt, i alla fall hemifrån. Örebro lämnade vi kanske vid en halv tolv eller så. När vi väl kom fram låg alla och sov utom Ella-Bella och Jonas, så jag lekte lite med lilltjejen :) Annars gjorde vi nog inte nåt speciellt, åt en massa gott och drack en massa gott :P Vad mer kan man begära liksom?

Mitt i allt kommer Sten på att han glömt biljetterna till söndagens hockeymatch hemma i Örebro! Alla blev rätt chockade trots att det inte var helt oväntat att de skulle ha gjort det. Brukar glömmas både det ena och det andra när de är ute och far ;) Vi lyckades lösa det som så att Jonas föräldrar fick åka hem till Sten och hämta dem för att sedan lämna dem med Swebus på söndagsmorgonen. Fast vi var nog alla rätt skeptiska till om de skulle komma fram eller ej. Fortsatte kvällen med att kolla på Melodifestivalen coh senare Min stora kärlek.

Sen var det Bedtime! Det roliga är att när vi då har blivit tilldelade luftmadrassen så visar det sig att pumpen ligger kvar i bilen, det fanns ingen plupp att sätta i hålet och allt kändes allmänt piss just då. Mattias börjar blåsa i luft medans Martin och jag går ut för att leta reda på bilen. Men det var inte det lättaste då Sten gav oss helt fel direktioner. Så det var bara att traska tillbaka igen och då lyckades vi hitta bilen, med pump men ingen plupp. Fick spärra madrassen med en penna. Tro det eller ej, men luften var kvar när vi vaknade!

Däremot blev vi väckta vid 6.30, jag somnade 2.30 ingen superkombination direkt. Men men, så är det! Hockeyn var så där får jag nog lov att säga. Sverige vann förvisso, men det var ju ingen action. Jag ville ju att det skulle smälla och pangas rejält. Men icke! Får nästan lust att se nån VM-match istället. För då jädrar måste det ju smälla!

Nej, dax för sängen tror jag. Måste fixa mina matlådor först bara :)

Klarade mig fint...

Publicerad 2007-02-09 20:58:35 i Livet,

Var ju inte fasligt farligt att sova ensam faktiskt. Brukar ha mycket svårare att lyckas somna, får liksom ligga och läsa tills jag inte orkar mer och när jag sedan släcker lampan så är jag superpigg. Minsta lilla ljud hör jag och så klart tror jag att det är nån som bryter sig in. Superlöjligt! Nej, dax att bli lite kaxigare! ;) Men igår läste jag bara lite i min bok och sen släckte jag och lika snabbt somnade jag. Kan dock bero på att jag faktiskt gick upp vid 5.30 och var riktigt trött. Hursom helst är det bra att veta att man klarar det, Martin åket eventuellt till Norrköping om två veckor för nån utbildning av ny personal där och då är det liksom inte bara en liten futtig nattm, utan en hel vecka! Men jag har ju kissarna ;)

Imorgon åker jag till Stockholm med Martin, ska besöka Sara och Mattias. Kommer att bli riktigt trångt med sovplatser där. Vi sover där, Anna, Jonas och Ella sover där och Karin och Sten. Lilla Julia med förstås :) Men men, finns det hjärteum finns det stjärterum ;) Heheh. På söndagen ska vi på Sverige-Finland. Jag älskar faktiskt hockey, tycker att det ser grymt skoj ut. Kan inte stå på ett par skridskor själv visserligen, men jag har ju spelat innebandy och det är lite samma sak ju. Kommer att bli skoj i alla fall. Stens 60-års present från oss alla :) Så jag hoppas att det uppskattas av karln ;) Men det vet jag att det gör.

Åh, det är ju fasiken 2 timmar kvar innan jag får gå hem! Trist!

Så där lagom jobbigt...

Publicerad 2007-02-08 22:58:29 i Viktnoja,

Vad jag funderade och funderade när jag satte mig framföt TV:n idag, skulle kollapå "Du är vad du äter" som vanligt på torsdagar. Men så plötsligt dyker tjejens kille upp i rutan, jag reagerade inte först. Men sen kom det sakta över mig. Det var nåt bekant med honom, namnet, ansiktet stilen. När jag sedan fick se hela hans namn upptäckte jag att jag faktiskt en gång i tiden känt honom lite grann. Var tillsammans med en av mina före detta klasskompisar. My godness känner man ju då. Att nån som man faktiskt vet vem det är, eller ja visste i detta fall, men att man ser dem på TV. Helt otroligt faktiskt! Världen är inte så stor alla gånger.

Ensam hemma idag, mindre skoj. Men jag har ju de kära kissarna så jag behöver ju absolut inte känna mig ensam på nåt sätt. För de roar mig minst sagt idag. :) Inte visste jag att man kunde få så mycket kärlek av ett djur. De är ju bara helt enkelt för bäst.

Nej, dax att göra sig i ordning för sängen tror jag. Hysteriskt trött igen. Kan bero på det härliga aerobicspass jag var på idag. Många snurrar och otroligt knasiga steg. Men jisses, så skoj jag hade det :P

Helgen över

Publicerad 2007-02-05 18:39:20 i Familjemys,

Var så skönt att få ha helg! Förstår bara inte var de tar vägen? Till och med chefen gav mig beröm för att jag såg så utvilad ut :) Inte för att jag kanske känner mig så värst utvilad med tanke på att jag har två vilda kissar här hemma som minsann inte alls vill ha sovmorgon när jag vill det. Lite jobbigt, men det är lika bra att vänja sig. Kissarna kan man ju liksom ignorera mer än sen när man kommer att ha en liten att passa upp på :) Men allt har ju så klart sin charm.

I fredags tog jag det bara lugnt efter jobbet. Handlade mat förvisso och det är ju inte så lattjo på fredagar. I lördags kom lillebror och hälsade på. Ville busa med kissarna minsann och vem kan säga nej till det? Han fick även passa på att skissa upp min tatuering. Men jag blev kanske inte helt nöjd med den, får helt enkelt ta den jag tycker bäst om av dem och sen be tatueraren om lite mer hjälp :) På så sätt blir den ju ändå personlig och det är viktigast för mig! Plus att den så klart ska se bra ut då.

I söndags var jag med la familia på Må bra mässan. Var massa mys ju! Och en hel del gott att mumsa på med. Kom därifrån med en hel del gottit. :) Passade på att hälsa på en massa gamla "jobbarkompisar" kul att så många därborta fortfarande mindes mig. Den jag trivdes bäst med höll dessutom tydligen koll på mig om vad jag gjorde nu och sånt är ju skoj att höra. :) Efter det så blev man bjuden på mat med och det är ju aldrig fel! Massa grekist dessutom. Mums!

Idag är det måndag igen. Känns som att det alltid är måndag. Blir så trött. Men jobbet är klart för idag, bara fyra dagar kvar nu ;) Nedräkningen kan börja. Hehehe!

166288-4
Sally och Siri :)

Yrsel dag 2

Publicerad 2007-02-02 22:22:17 i Livet,

Pallrade mig iväg till jobbet idag, trots att det fortfarande snurrade i skallen. Men vad ska man göra då? En måste ju sköta sitt jobb liksom. Höll dessutom ut hela dagen, så en massa cred till mig ;) Följde med Karin till Almida och köpte på mig ett helt lager med chokladdoppade mandlar, I love them! Mumma! Sen hem för att vila mig lite. Lättare sagt än gjort med två vildar i sängen. Men de är mysiga de små liven.

Åkte iväg för att handla. Gick rätt kvikt. Hatar att handla på fredagar då alla andra gör det med. Men det var rätt okej ändå. Sen hem för att börja med maten. Var hur gott som helst, men den förbannade babyspenaten var ju inte sköljd, så det resulterade i en extra smaksättning i form av jord. Blä! Det gjorde mig irriterad faktiskt.

Nej, tid för att slänga sig i soffan igen för att se vem som åker i kvällens Let´s Dance :P

Yrsel

Publicerad 2007-02-01 23:07:35 i Livet,

Fattar det inte. Började igår som ett hysteriskt illamående som aldrig ville ta slut, efter ett tag övergick det i ett fortsatt hyseteriskt illamående men med en lika hysterisk yrsel. Ramlade av stolen framför datorn vilket resulterade i en mycket chockad Martin. Vilken härlig 4-års dag va ;)

När jag vaknade imorse flimrade det framför ögonen på mig och illamåendet kom tillbaka. Men eftersom jag är tjej gick jag ju så klart till jobbet ändå. Vilket gick så där får jag väl ändå lov att säga. Det var ingen som ville ha mig där eftersom de helt och hållet trodde att jag hade en sväng av vinterkräksjukan. Vilket jag dementerade. Men eftersom jag var lika yr som igår så åkte jag tillslut hem. Total däckade i sängen i närmre 3 timmar. Tror nog att nåt är fel, men frågan är bara vad? Har min härliga gymnasieyrsel kommit tillbaka kanske? Oh, no säger jag bara då....

To be continued... 

Om

Min profilbild

Kirsten

Kirsten, eller Christine för den som vill är 30 år gammal och är inflyttad Stockholmare sen 4 år tillbaka. Bor här tillsammans med mitt livs kärlek Martin och vår dotter Thilde som kom till världen den 9 april 2011. Här får ni följa vårt liv, från bebisprat till allt annat som handlar om mig och det jag gillar

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela