kirsten

Sanna mina ord

Helgen över

Publicerad 2007-02-05 18:39:20 i Familjemys,

Var så skönt att få ha helg! Förstår bara inte var de tar vägen? Till och med chefen gav mig beröm för att jag såg så utvilad ut :) Inte för att jag kanske känner mig så värst utvilad med tanke på att jag har två vilda kissar här hemma som minsann inte alls vill ha sovmorgon när jag vill det. Lite jobbigt, men det är lika bra att vänja sig. Kissarna kan man ju liksom ignorera mer än sen när man kommer att ha en liten att passa upp på :) Men allt har ju så klart sin charm.

I fredags tog jag det bara lugnt efter jobbet. Handlade mat förvisso och det är ju inte så lattjo på fredagar. I lördags kom lillebror och hälsade på. Ville busa med kissarna minsann och vem kan säga nej till det? Han fick även passa på att skissa upp min tatuering. Men jag blev kanske inte helt nöjd med den, får helt enkelt ta den jag tycker bäst om av dem och sen be tatueraren om lite mer hjälp :) På så sätt blir den ju ändå personlig och det är viktigast för mig! Plus att den så klart ska se bra ut då.

I söndags var jag med la familia på Må bra mässan. Var massa mys ju! Och en hel del gott att mumsa på med. Kom därifrån med en hel del gottit. :) Passade på att hälsa på en massa gamla "jobbarkompisar" kul att så många därborta fortfarande mindes mig. Den jag trivdes bäst med höll dessutom tydligen koll på mig om vad jag gjorde nu och sånt är ju skoj att höra. :) Efter det så blev man bjuden på mat med och det är ju aldrig fel! Massa grekist dessutom. Mums!

Idag är det måndag igen. Känns som att det alltid är måndag. Blir så trött. Men jobbet är klart för idag, bara fyra dagar kvar nu ;) Nedräkningen kan börja. Hehehe!

166288-4
Sally och Siri :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kirsten

Kirsten, eller Christine för den som vill är 30 år gammal och är inflyttad Stockholmare sen 4 år tillbaka. Bor här tillsammans med mitt livs kärlek Martin och vår dotter Thilde som kom till världen den 9 april 2011. Här får ni följa vårt liv, från bebisprat till allt annat som handlar om mig och det jag gillar

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela