kirsten

Sanna mina ord

Ibland blir man bara så trött...

Publicerad 2007-02-12 22:28:33 i Familjemys,

Vilken helg detta har varit. Jobbade kväll i fredags, måste ha vart den mest sega fredagen i mitt liv. Trodde aldrig att kvällen skulle ta sliut, så lite var det att göra. Klockan 18 hade de sista gästerna för kvällen kommit. Så det var bara att vänta i fem timmar på att få gå hem. Det var ju nåt som jag verkligen ville med eftersom jag inte träffat Martin sen i torsdags morse. Men den ängeln kom och mötte upp mig, så åkte vi hem och kollade på Let´s Dance som vi spelat in.

På lördagsmorgonen gick vi upp och gjorde oss iordning för att sätta oss i bilen och åka iväg till Stockholm. Var dags för hockeyhelgen :) Kom för en gångs skull iväg den tid vi bestämt, i alla fall hemifrån. Örebro lämnade vi kanske vid en halv tolv eller så. När vi väl kom fram låg alla och sov utom Ella-Bella och Jonas, så jag lekte lite med lilltjejen :) Annars gjorde vi nog inte nåt speciellt, åt en massa gott och drack en massa gott :P Vad mer kan man begära liksom?

Mitt i allt kommer Sten på att han glömt biljetterna till söndagens hockeymatch hemma i Örebro! Alla blev rätt chockade trots att det inte var helt oväntat att de skulle ha gjort det. Brukar glömmas både det ena och det andra när de är ute och far ;) Vi lyckades lösa det som så att Jonas föräldrar fick åka hem till Sten och hämta dem för att sedan lämna dem med Swebus på söndagsmorgonen. Fast vi var nog alla rätt skeptiska till om de skulle komma fram eller ej. Fortsatte kvällen med att kolla på Melodifestivalen coh senare Min stora kärlek.

Sen var det Bedtime! Det roliga är att när vi då har blivit tilldelade luftmadrassen så visar det sig att pumpen ligger kvar i bilen, det fanns ingen plupp att sätta i hålet och allt kändes allmänt piss just då. Mattias börjar blåsa i luft medans Martin och jag går ut för att leta reda på bilen. Men det var inte det lättaste då Sten gav oss helt fel direktioner. Så det var bara att traska tillbaka igen och då lyckades vi hitta bilen, med pump men ingen plupp. Fick spärra madrassen med en penna. Tro det eller ej, men luften var kvar när vi vaknade!

Däremot blev vi väckta vid 6.30, jag somnade 2.30 ingen superkombination direkt. Men men, så är det! Hockeyn var så där får jag nog lov att säga. Sverige vann förvisso, men det var ju ingen action. Jag ville ju att det skulle smälla och pangas rejält. Men icke! Får nästan lust att se nån VM-match istället. För då jädrar måste det ju smälla!

Nej, dax för sängen tror jag. Måste fixa mina matlådor först bara :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kirsten

Kirsten, eller Christine för den som vill är 30 år gammal och är inflyttad Stockholmare sen 4 år tillbaka. Bor här tillsammans med mitt livs kärlek Martin och vår dotter Thilde som kom till världen den 9 april 2011. Här får ni följa vårt liv, från bebisprat till allt annat som handlar om mig och det jag gillar

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela