kirsten

Sanna mina ord

Årligt besök

Publicerad 2007-01-26 22:08:07 i Livet,

Idag var Julia här. Så himla mysigt och underbart! Saknar ju tjejen för tusan! Och ändå bor hon inte direkt långt ifrån mig heller, bara en si så där 7 mil eller så. Vi har båda körkort och bil, men ändå blir det aldrig av =( Men nu idag var hon här, kikade först in i vår lägenhet som hon aldrig sett trots att vi bott här i cirkus 2 år. Sen knatade vi upp till Hindersmässan, som hon bara älskar att gå på. Bara en sån sak gör ju att man själv tycker att det är skoj. Men det blir det ju kanske för att man hela tiden pratar :) Hon är grym i alla fall!

När hon var tvungen att åka hem, knatade jag hem till mig. Ringde mamma och kollade om hon ville ha sällskap på marknaden hon med. Och det ville hon ju så klart :) Så då knatade jag tillbaka efter en slummer i soffan och tog en tur med henne och pappa. Skoj! Fick ju till och med en nygjord munk, mums! Följde även med in på Systemet där jag hade väldiga kval över om jag borde köpa den nya bacardin eller inte. Blev inte så tyvärr :( Men däremot en flaska Foot of Africa, så himla mumsigt. Så det har jag suttit och lyxat med nu till min kyckling :)

Väntar på att Martin ska komma hem som vanligt! Men det är bara cirkus 50 minuter kvar nu ju :) Nice! Nehej, lite mera vin och sen invänta vem som åker i kvällens Let´s Dance!

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kirsten

Kirsten, eller Christine för den som vill är 30 år gammal och är inflyttad Stockholmare sen 4 år tillbaka. Bor här tillsammans med mitt livs kärlek Martin och vår dotter Thilde som kom till världen den 9 april 2011. Här får ni följa vårt liv, från bebisprat till allt annat som handlar om mig och det jag gillar

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela