kirsten

Sanna mina ord

Tjejsnack v 30

Publicerad 2007-07-29 18:29:21 i Tjejsnack,

 

Vecka 30
Underverk (Klickbara länkar i frågorna)

  • Vilka av Sveriges [7 underverk] har du besökt/vill besöka?
    Jag har varit vid Göta Kanal, men aldrig åkt i den, jag har varit vid ringmuren i Visby även fast det är länge sedan nu. Regalskeppet Vasa har jag sett så många gånger att jag inte kan räkna till det ;) Ishotellet vill jag väldigt gärna besöka! Turning Torso har jag aldrig besökt, vet ej om det är nåt jag vill heller faktiskt. Öresundsbron har jag åkt över med la familia, och Globen var jag senast och besökte i februari.
  • Vilka av Världens [7 underverk] har du besökt/vill besöka?
    Kinesiska muren vill jag absolut besöka. Colosseum kanske det eventuellt blir ett besök till i höst får se om jag lyckas få ledigt och om pengarna räcker dit. Cichen Itza kanske vi besöker om ett år då mamma fyller 50 vi får se, hennes dröm är att få åka till just Mexico. Hm, Kristusstatyn vore kanske coolt att se nån gång, även Machu Picchu...Taj Mahal får det bli när vi åker jorden runt ;) Hm och Jordan, jag vette katten om jag vill åka dit alltså för att se staden Petra...
  • Vilken plats/byggnad skulle du vilja kalla ett riktigt underverk och varför?
    Eifeltornet tycker jag är coolt, tycker att det är en himla vacker byggnad och ja behöver man säga så mycket mer egentligen?
  • Vilken artist skulle du kalla för ett riktigt underverk och varför?
    Oj, den var svår. Just nu är jag ett riktigt fan av Mika, han ser bra ut och han sjunger gudomligt ;)
  • Har du gjort något som i dina ögon är ett underverk, vad?
  • Det alla vänner har gjort nån gång, funnits där för nån som verkligen har behövt det. Men jag har aldrig byggt nåt eller så som skulle kunna kallas underverk. Det har jag en bror till ;)

http://mlilja.net/tjejsnack/

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kirsten

Kirsten, eller Christine för den som vill är 30 år gammal och är inflyttad Stockholmare sen 4 år tillbaka. Bor här tillsammans med mitt livs kärlek Martin och vår dotter Thilde som kom till världen den 9 april 2011. Här får ni följa vårt liv, från bebisprat till allt annat som handlar om mig och det jag gillar

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela