kirsten

Sanna mina ord

Illa...

Publicerad 2007-03-21 22:41:18 i Livet,

Usch, fattar inte varför jag ska ha en sån sabla otur hela tiden? Inte rättvist alls faktiskt just nu. Problem med magen så att det skriker om det. Känns som att jag aldrig kommer att få bukt på de problemen. Kanske borde ta mig en tur till farbror doktorn som min käre man råder. Men varför lyssna på honom för ;) Han gör ju aldrig som jag säger, hehehe ;) Nej, men vi får se efter detta pass. Kanske att det är dax, nåt kan ju faktiskt vara fel...på detta magproblem har jag även fått ett annat delikat problem. Förstår bara för mitt liv inte hur det gått till. Har lyckats med att få springmask!!! Det är sånt som barn får som äter sand och skit från marken, inte en vuxen människa som tyckler att sånt är allmänt äckligt. Så idag besökte jag det kära apoteket. Tänkte att det kan ju inte vara så farligt att gå in och köpa medicin till detta. Men så var det inte. Fanns ingen sådan medicin framme, utan jag fick snällt gå fram och fråga. Visade sig att denna förpackning minsann fanns framme vid kassan, jag var dessutom tvungen att berätta om det var till en vuxen eller ett barn. Så där sprack idén om att låtsas att det var till mitt stackars barn ;)

Aja, väl hemma så var det dax att trycka i sig detta. Med stor varning om att man misann kan få vissa besvär av detta. Precis vad jag känner att jag vill. Men det är ju inte det som kanske är mitt stora problem, nej det var att svälja skiten. Fick dem i tablettform vilket är super, då jag har ett väldigt starkt minne av min förra episod med denna åkomma och vi, hela min familj skulle svälja den flytande formen. My godness vad illa det smakade. Aja, hur som helst så är ett av mina största problem med mediciner att svälja tabletter. Jag kan bara inte göra det. De vänder och kommer upp igen. Men jag kämpade på bra ;)

När så min kära mor kom hit för att hämta sina nycklar så undrade hon ju så klart över hur jag åkt på detta. Hon trodde att det kunde bero på katterna. Men hallå?! Borde jag inte märka nåt på dem med då? Eller??? För de är ju som vanligt. Martin är "frisk" och jag har inte den blekaste om vem jag kan ha fått det ifrån...men men. Det är bara att hoppas att denna kur hjälper :) Nog om detta.

Imorrn bär det av till Estocholmo med Ida. Ska på utbildning, kan ju bli spännande med två förvirrade tjejer på vift. För jag är rätt säker på att det är så det kommer att bli...hehehe. Jag kör...hm...aja, det ska nog gå ;)

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kirsten

Kirsten, eller Christine för den som vill är 30 år gammal och är inflyttad Stockholmare sen 4 år tillbaka. Bor här tillsammans med mitt livs kärlek Martin och vår dotter Thilde som kom till världen den 9 april 2011. Här får ni följa vårt liv, från bebisprat till allt annat som handlar om mig och det jag gillar

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela