kirsten

Sanna mina ord

Vår?!

Publicerad 2007-03-12 19:16:33 i Jobb,

Det är ju helt otroligt vad skönt det är ute! Värsta vårvädret ju. Hoppas så på att det kommer att bli en vår detta år, förra året blev det ju bara varmt direkt. Så nu håller vi tummarna för det. För då kommer allt kännas så mycket lättare! Har hamnat i en svacka just nu, inget är bra. Jobbet suger rent ut sagt, jobbar och sliter som aldrig förr men får inget cred för det alls. Bara en massa skäll! I alla fall av min förtillfället hatade chef. Är väl kanske inte storfavoriten annars heller, men nu är det värre än nånsin. Jäkla apa säger jag bara!

Men ska inte låta honom få förpesta min dag mer nu, ska istället blicka framåt och drömma mig bort till min efterlängtade semester. Visserligen är den rätt kort, men det ska bli så skönt att åka härifrån för ett par dagar. Lite smått avis på mina päron som åker till Lillebror på fredag. Skulle vilja följa med redan nu...slippa skiten här hemma. Men den ledigheten skulle jag aldrig ha blitt beviljad just nu.

Aja, så är det. Nu ska jag jaga ner kissarna från köksbänken eller från nåt annat ställe de inte får vara på ;)

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kirsten

Kirsten, eller Christine för den som vill är 30 år gammal och är inflyttad Stockholmare sen 4 år tillbaka. Bor här tillsammans med mitt livs kärlek Martin och vår dotter Thilde som kom till världen den 9 april 2011. Här får ni följa vårt liv, från bebisprat till allt annat som handlar om mig och det jag gillar

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela