kirsten

Sanna mina ord

Vi klarade oss ju fint

Publicerad 2007-03-22 18:26:05 i Jobb,

Hemkommen från storstan. Gick himla smidigt och fint. Tack och lov för att man åker den där vägen typ en gång i månaden eller så. Lite mindre kanske det är, men i alla fall. Jag körde oss på plats direkt, utan minsta lilla felkörning. Hur bra som helst! Kommer in i huset och går mot receptionen som vi blivit tillsagda, berättar vad vi ska göra där och så får vi vänta lite ytterliggare på att få veta om vi verkligen var i rätt byggnad. Då ser jag att det står Vasakronan typ överallt och frågar då Ida om hon sett reklamen med Persbrandt, den roliga med dansandet ;)

Sen var det inte mer med det för då kom vår lilla utbildare, sötare dam får man nog leta efter och med den stockholmskan :P Så tar vi hissen uppåt i byggnaden och då undrar hon om vi har stockholmsreklam i Örebro. Que?! Ja, nej det är klart säger hon och börjar berätta att det var här Persbrandt var och spelade in sin reklam för Vasakronan, alltså äger jag i kunskap eller vad? Heheh! Så nu har jag åkt i samma hiss som my big idol ;) hehehe, bara för er vetskap menar jag.

Så fick vi lite utbildning och en massa roliga erfarenheter rikare begav vi oss in i Kista Galleria för att fönstershoppa lite, hann se både kläder, skor och sexleksaker ;) Heheh, sen begav vi oss hemåt. Stannade en sväng i Hummelsta och shoppade loss på Godisstoppet och så var det bara raka vägen hem. Eller ja, vi tankade ju upp bilen med företagskortet innan med ;P Heheh. Sen hem.

Har hunnit ut med kissarna en sväng med. Börjar bli riktigt modiga, så kanske att man kan ta ut dem längre stunder i sommar. Vore skönt. Nu ska det lagas mat här, enschiladas önskades av min käre man så det är väl bara att laga det då :P

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kirsten

Kirsten, eller Christine för den som vill är 30 år gammal och är inflyttad Stockholmare sen 4 år tillbaka. Bor här tillsammans med mitt livs kärlek Martin och vår dotter Thilde som kom till världen den 9 april 2011. Här får ni följa vårt liv, från bebisprat till allt annat som handlar om mig och det jag gillar

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela