kirsten

Sanna mina ord

Knas

Publicerad 2007-11-20 19:57:38 i Allmänt,

Fattar inte, tror att varje gång jag är sjuk eller så, så får jag alltid höra av min ena chef att jag ser så himla pigg ut! Jätetskoj eller hur. Man känner själv hur allt bara hänger på en och huvudet känns som en stor ballong! Men nehej, då ser man pigg ut enligt henne. När då nästa person kommer och frågar hur det är för att man ser så hängig ut, ja då kan man undra? Jag tror som så här att de är så rädda att jag eller nån annan med för den delen ska bli riktigt dåliga för då är de inte de enda som kan bli det. För de är alltid hemma med det ena eller andra barnet eller så gäller det dem själva. Då vore det ju riktigt hemskt om nån annan blev dålig...äh, jag vet inte. Blir bara lite smått irriterad över det hela. Jag mår inte bra, fortfarande, och så är det bara!

Men måste vara stark, ska hjälpa en vän i nöd imorrn och jag vill liksom finnas till hands då. Well, well, bara att masa sig hem och sova efter jobbet sen. Men det är ju än så länge en stund kvar tyvärr. Men det ser ut att bli fullt ikväll. Har ju lyckats med det rätt många gånger nu och när man blivit ett så stort hotell som vi numera är så brukar ägarna bjuda på tårta. Men det har jag inte sett ännu, på väldigt länge. Kanske skulle traska iväg själv och köpa en ;) hehehe, jag som inte ska äta sånt.

Happ, nehej...

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kirsten

Kirsten, eller Christine för den som vill är 30 år gammal och är inflyttad Stockholmare sen 4 år tillbaka. Bor här tillsammans med mitt livs kärlek Martin och vår dotter Thilde som kom till världen den 9 april 2011. Här får ni följa vårt liv, från bebisprat till allt annat som handlar om mig och det jag gillar

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela