kirsten

Sanna mina ord

Helgen snart över igen

Publicerad 2007-10-21 18:43:03 i Familjemys,

Förstår inte hur de kan gå så fort bara. Jag menar har ju knappt gjort nåt och ändå går tiden så fort! Står man på jobbet och inget händer så sniglar sig minsann tiden fram! Inte rättvist! I fredags vankades det födelsedagsmiddag hos svärföräldrarna, så himla gott och skönt att slippa laga mat själv! Händer tyvärr inte allt för ofta längre att det vankas middagar hos dem. Kanske det blir mer nu när det är höst, man kan ju alltid hoppas ;)

Igår var vi först upp på stan och åt lunch. Mysigt att bara vara Martin och jag med ibland. För sen bar det av hem till hans syster med familj. Där blev det inte en lugn stund. Ella lekte make-up artist med mig. Himla vackert blev det vill jag lova. Var kanske inte det bästa för min hud, men hey hon måste ju få träna ;) Sen åkte vi hem och lagade mat och kollade på film, först en av lillebrors filmer, Kiss kiss, bang bang hette den. Kanske inte den bästa film jag sett, men den var lite rolig. Efter det blev det älskade Beck, Det tysta skriket. Inte mycket som slår honom, eller Gunwald heller för den delen. " Åh, bara en Gunwald..."  Kunde inte ha sagt det mycket bättre själv. ;)

Idag har det vart storstädning av köket här. Så nu både glänser det och stinker av rengöringsmedel. Men men, rent är det. Så himla skönt. Tvättar för fullt med. :) Måste snart kolla i lådan med badkläder, åker till relaxen med jobbet imorrn. Måste ju se om jag har nåt som kommer att sitta på plats i alla rutschbanor ;) Får helt enkelt testa på badkarskanten som min bror och jag gjorde när vi var små ;)

Nej, dax för mat snart med. Har lovat Martin att han ska få pizza idag. Så jag får väl offra mig jag med...vågen  kommer att jubla ;)

image44

Kommentarer

Postat av: Maria

Publicerad 2007-10-21 21:26:03

Vad fuskigt, jag vill oxå relaxa! =)

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kirsten

Kirsten, eller Christine för den som vill är 30 år gammal och är inflyttad Stockholmare sen 4 år tillbaka. Bor här tillsammans med mitt livs kärlek Martin och vår dotter Thilde som kom till världen den 9 april 2011. Här får ni följa vårt liv, från bebisprat till allt annat som handlar om mig och det jag gillar

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela