kirsten

Sanna mina ord

Det är ju tur att du inte har hosta iaf?!

Publicerad 2008-04-18 19:50:58 i Livet,

Usch, denna förkylning blir verkligen bara värre och värre. Längesedan jag var så dålig, men hellre riktigt dålig och allt på en och samma gång än att gå och vara lite småsjuk hela våren. Martin var så "rolig" i tisdags och sa att det var ju en himla tur att jag inte hade hosta i alla fall. Tack för den älskling! Så mycket som jag hostar nu så vill jag inte kalla det tur. Men så är det med killar tror jag, de vet bara hur det känns för dem när de är lite småförkylda och hela deras värld håller på och braka samman, men sen när deras beloved ones är riktigt sjuka så vet de inte riktigt hur de ska förhålla sig. Eftersom de när de är sjuka enligt oss inte alls är det.

Har dock varit hemma hela dagen, tror att det var en himla tur faktiskt. Dock är jag riktigt understimulerad och skulle inte alls ha nåt emot att ge mig ut i friska luften bara för att. Men orken finns dessvärre inte där. När man sedan öppnar kylen och upptäcker att en del ingredienser saknas för att maten ska smaka som den ska så är det lätt att hålla sig för skratt. Men snälla Martin styrde upp detta och åkte iväg för att handla mat åt mig, eller egentligen till sig själv. Har inte så där jättestor matlust direkt. Men mackor är väl också mat :)

Imorrn ska vi gå iväg med presenten till pappa, som jag glömde i onsdags. Så får vi hoppas att det blir bra. Annars är det inget inplanerat alls i helgen. Skulle ha jobbat, men tack vare den underbara personal jag har så slipper jag det! Ni är verkligen helt underbara! Men ska väl kanske jobba lite på mitt CV, börjar verkligen bli dax för det nu. Men jag tycker att det är så tråkigt! Fortsätta att leta efter lägenheter med, men det är ännu tråkigare när man upptäcker eller snarare inser hur dyrt det kommer att bli. Men nån gång så hittar vi den som är ämnad för oss och våran budget. :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kirsten

Kirsten, eller Christine för den som vill är 30 år gammal och är inflyttad Stockholmare sen 4 år tillbaka. Bor här tillsammans med mitt livs kärlek Martin och vår dotter Thilde som kom till världen den 9 april 2011. Här får ni följa vårt liv, från bebisprat till allt annat som handlar om mig och det jag gillar

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela