kirsten

Sanna mina ord

Borde sova

Publicerad 2008-12-29 00:04:03 i Allmänt,

Jag är trött, en vecka i Örebro sliter mer på en än att vara hemma i Stockholm. Faktiskt. Ok, det är mer hets och stress i huvudstaden än vad det är i Örebro. Men när man kommer på besök så blir det mer stress för en själv. Man ska hinna dit för att träffa dem, när man väl är där sitter man och funderar på hur länge man hinner vara kvar innan man ska besöka nästa familj eller vänner. I Stockholm väljer man mer själv om man vill bli stressad eller ej och jag har valt det sista. Bara för att alla andra rusar runt som idioter kan jag faktiskt välja att gå lugnt. Inte för att jag gör det, men jag känner mig aldrig stressad själv.

Men det har samtidigt varit himla mysigt att vara hemma med familjen. Firat jul i dagarna 2 och sen en massa bus och lek däremellan med småttingarna. På julafton fick Martin den stora äran att agera tomte. Trots att barnen visste att det var Martin som skulle vara tomte så blev det stor skräck när han väl gjorde entré. Men den där masken han hade på sig var faktiskt riktigt läskig. Inga barn vågade sig fram för att ta emot ett paket av tomten utan det var föräldrarna som fick ordna med detta. Men när tomten sedan gått var den stora frågan när han skulle komma tillbaka, de är väl för roliga de små liven. :)

Juldagen firades hemma hos min familj. Jag var dessvärre inget roligt sällskap då jag lyckats få migrän och mina röda piller befann sig i sthlm. Grattis. Jag låg mest i en fåtölj och ojade mig och försökte få sova medan de andra lyssnade på Ainbusk på högsta volym. Lyckades ändå tillslut skrapa mina lotter och öppna mina paket. Kom dessutom iväg på inte mindre än två fester. Det var skoj. Mindre skoj att bli utskälld. Sen blev det en promenad hem i natten.

Annandagen var det dags för Lek och buslandet med de stora tjejerna. Det lös i ögonen på dem och de hade en rolig dag och det är det som betyder nåt. De pratar redan om nästa gång vi ska åka dit. Besöket på Donken funkade bra det med och Martin bevisade att han kommer bli den bästa pappan ever. Speciellt i barnens ögon. Bara att be snällt så köps det ny mat ;) På kvällen gick vi på bio och såg Australia, en himla bra film enligt mig. Vad det hånglande paret bredvid mig tyckte har jag ingen aning om.

Sen var det dax för Martins 25-års dag. Firades med middag hos Martins familj med tillhörande tårta som jag fick bygga ihop. Karin hade gjort grunden men jag fick ordna med resten. Lyx! Jag fick med andra ord göra tårtan i alla fall ;) Sen bar det av hem till min familj och en ny middag. Hur vi kunde vara hungriga när vi kom hem till Solna kan man ju undra? Kan ju bero på att man ätit hela dagarna?! Himla bra presenter fick han i alla fall. Men mest nöjd blev han över min, perfekt! Magnus Betnér, kan ju inte bli så mycket bättre eller hur ;)

Idag gav vi oss ut på lite shopping. Jag böt en klänning. Martin är så "snäll" så han alltid köper för små kläder åt mig, han går igenom min garderob innan och hittar nån gammal trasa och går efter den som man kanske inte använt på flera år ;) Men det var en klänning jag ville ha i alla fall, fast fel storlek och fel färg ;) Sen blev det en tunika och en kofta och jag betalade endast 160:- tycker jag var en bra deal. Fick även en tavla av Martin som jag velat ha ett bra tag. Han kommer med andra ord inte bara att bli en bra pappa en vacker dag utan även den bäste mannen ever!

Har kollat på film här med idag. Fick Mamma mia av min bror, eller vi ska kanske säga att jag såg den medan Martin lekte med min dator ;)

Nej, dax att knyta sig här nu tror jag bestämt. Börjar 8.30 imorrn och stänger klockan 17, sen en dag till och därefter väntar en vecka ledigt! Himla skönt det!

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kirsten

Kirsten, eller Christine för den som vill är 30 år gammal och är inflyttad Stockholmare sen 4 år tillbaka. Bor här tillsammans med mitt livs kärlek Martin och vår dotter Thilde som kom till världen den 9 april 2011. Här får ni följa vårt liv, från bebisprat till allt annat som handlar om mig och det jag gillar

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela