kirsten

Sanna mina ord

Helt galet trött!

Publicerad 2008-12-09 22:34:40 i Allmänt,

Har mycket sömn att ta igen från den gångna veckan, men vet inte riktigt när jag ska klämma in den stunden? Idag fick jag snällt säga till Martin att jag faktiskt inte alls orkade åka och träna. Tur för mig så kände han precis om jag. Vad han har gjort den här kvällen har jag däremot ingen aning om, han har meckat i köket. Står och löder och har sig. Äh, jag står bara och pysslar lite får man till svar när man frågar. ;) Ok, jag förstår precis...

Helgen blev i alla fall hur lyckad som helst, ett par missöden, men det är väl så när man ska leka festfixare. Alla blev mätta, maten räckte och vi har kvar för ett helt kompani! Men så blir det när man är orolig för att folk ska gå ifrån en hungriga. Festade till långt in på småtimmarna och det är väl precis så det ska vara när gamla och nya vänner möts. Synd bara att när man har festen så har man inte tiden till att snicksnacka med alla som man vill. Man går och plockar och donar mest hela tiden. Fyller på när det tar slut och tar bort en massa skräp som vuxna människor inte klarar av att själva slänga i soporna. Fascinerande!

Kom i säng vid 5-tiden, då hade vi städat merparten av lokalen, för att sedan gå upp vid 10 igen och fortsätta. Sen satt vi mest och segade hos mina föräldrar innan vi åkte vidare till Jerker och Viktor och degade lite till. Eller ja, alla utom Martin som fick leka med deras router som inte vill fungera som den ska. Sen hem och fika med Martins föräldrar. Vad hände egentligen med att kunna ta det lugnt när man är hemma? ;)

Nu när jag satt här i soffan kom jag på att jag skulle testa att göra en inbakad fläta på mig själv. En tjej på jobbet har det var och varannan dag och jag tycker att det är så fint. Plus att jag alltid blir så impad av folk som kan göra snygga uppsättningar på sig själva. Jag vet exakt hur man gör dem, men har aldrig testat på mig själv utan bara hjälpt andra. Men så tänkte jag att jag skulle testa ialla fall. Och det gjorde jag. Måste nog bara träna lite mer först, men är ändå rätt nöjd med resultatet.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kirsten

Kirsten, eller Christine för den som vill är 30 år gammal och är inflyttad Stockholmare sen 4 år tillbaka. Bor här tillsammans med mitt livs kärlek Martin och vår dotter Thilde som kom till världen den 9 april 2011. Här får ni följa vårt liv, från bebisprat till allt annat som handlar om mig och det jag gillar

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela