kirsten

Sanna mina ord

Ett nytt år

Publicerad 2008-01-04 13:53:40 i Livet,

Jahaja, började detta år med att bli supersjuk, började med vinterkräksjukan och sen gick det över till en förkylning jag bara vill bli av med. Men man får väl se det som att jag får några extra dagar ledigt ;) Nog för att jag hellre skulle ha velat vara frisk då. Men idag känns det faktiskt bättre, himla skönt faktiskt. Bara att hoppas att det nya året inte bara kommer att innebära sjukdomar och skit med tanke på att det började så. Nej, jag försöker istället att se det som att jag nu haft mitt.

Börjar få lite smått resfeber med, för er som inte vet, så åker vi till Thailand den 19 februrai, inte alls särskilt långt kvar om man säger så. Men det ska bli skönt att komma bort härifrån. Vad gäller väskan har jag ännu inte helt bestämt mig ;) Men det ger sig väl, ska antagligen ut och köpa den imorrn. Vilken det nu än blir. Tror det blir bra ändå.

Såg på Seinfeld häromkvällen, inget jag brukar göra direkt, men det började så himla bra. Handlade om våra synpunkter på hår. Att vi kan älska någon annans hår, pussa på det, fixa med det, dra händerna genom det. Men om det skulle lossna från personens huvud och man skulle få det på sig i en badbassäng eller i maten, då är det bland det äckligaste som kan hända. Sant faktiskt. Hur kan det vara så egentligen? Jag menar jag vet ju bara hur jag själv är när det gäller andras hår. Sen visst, det finns äckligt hår som sitter fast på huvuden med, men ja ni förstår nog vad jag menar.

Nej, ska ta mig i kragen här hemma nu och diska och göra mig i ordning. Ska samla krafter till att åka och handla med Martin när han väl kommer hem. Får se när det nu kan bli idag...tågen går ju inte riktigt som de ska ännu.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kirsten

Kirsten, eller Christine för den som vill är 30 år gammal och är inflyttad Stockholmare sen 4 år tillbaka. Bor här tillsammans med mitt livs kärlek Martin och vår dotter Thilde som kom till världen den 9 april 2011. Här får ni följa vårt liv, från bebisprat till allt annat som handlar om mig och det jag gillar

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela