kirsten

Sanna mina ord

Väskan inköpt

Publicerad 2008-01-06 20:45:24 i Resor,

Så där ja, även lilla jag kan åstadkomma saker ibland. Kan dock vara som så att det tar lite längre tid än för andra. Gissa vilken det blev? Men sen får vi se om jag behåller den. Ska testpacka och se om det funkar. Martins är större så vi kan ju alla med detsamma säga att han får ta en del av mina saker med. Nåt ska han väl vara bra till, eller? ;)

Blev även en massa påsar. Hahah, nej men det är sant. Tjejen som visade oss väskan på Stadium sa att det var nåt vi bara var tvungna att ha med oss. För då kan man lägga t.ex underkläder i en och nåt annat viktigt i en annan. Det finurliga är att det är olika färger på dem med. Så det tackar vi för. Kommer nog att ha stor användning för dem.

Bröt även mitt egna löfte till mig själv idag. Att inte äta godis förens vi åker till Thailand. Men då gjorde vi om löftet till att det endast får ske när vi är tillsammans och på helger. Så det är lugnt. Martin är riktigt bra han ibland. Nu är det time för lite film. Får se vad det blir :) Sen ska jag väl packa antar jag. Vissa saker ändras dock aldrig. Kommer alltid att vara ute i sista minuten med allt. Åker till Skövde imorrn, vet än så länge inte när jag kommer hem. Kan bli på tisdag eller så blir det onsdag som planerat. Men mina kära chefer kan inte riktigt bestämma sig, lyxmiddag eller åka hem. Hm, hur svårt kan det vara?

Kommentarer

Postat av: Ida

Publicerad 2008-01-07 10:50:57

Ja tror att det blev den billigaste!!!

Postat av: Richard Karlsson

Publicerad 2008-01-08 08:28:41

Får äta godis när vi är tillsammans och på helger. Hahahaha! Men då kommer ni ju äta godis varje helg ju! Blir ju ingen skillnad! ;) Snart ska jag gå till doktorn och sticka in en nål i armen och suga ut blod...

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kirsten

Kirsten, eller Christine för den som vill är 30 år gammal och är inflyttad Stockholmare sen 4 år tillbaka. Bor här tillsammans med mitt livs kärlek Martin och vår dotter Thilde som kom till världen den 9 april 2011. Här får ni följa vårt liv, från bebisprat till allt annat som handlar om mig och det jag gillar

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela