kirsten

Sanna mina ord

Shopping

Publicerad 2008-07-30 21:51:13 i Allmänt,

Idag har det vart rätt lugnt på jobbet. Eller ja, jag har nästan hunnit med alla mina uppgifter. Med tanke på att jag är van vid att mer eller mindre kunna stå och rulla tummarna en stund på dagen så är det rätt ovant ännu att ha ett jobb där det är ett sånt tryck trots att det är sommar. Men nur börjar det gå så bra att jag till och med kommer att få provision, men jag får snällt vänta till september för dessa rum eftersom man måste veta att bokningen blir av och att det inte blir några no shows och så.  Fast i den här stan tjänar man så mycket mer på att vara receptionist istället eftersom man då har möjlighet att uppgradera gästen till ett bättre rum än vad de bokat. Det är något lättare att göra det på plats än i telefon, en av tjejerna i repan kommer att få 14.000:- extra på sin lön. Fattar ni det är som en extra månadslön! Helt galet! Själv får jag typ ynka 3 % över 2950:- när jag lyckas sälja rum. Blir inte många pengar extra det ;)

Var tvungen att uppdatera mitt sl-kort idag så jag knatade glatt upp på stan. Var snäll mot min älskade och betalade hans med, han betalade ju faktiskt mitt pendlarkort och det var lite dyrare. Inte för att det på nåt sätt spelar någon roll för mig eller för honom för den delen. Han blev mest glad :) Efter det gick vi en sväng på stan. Jag har snöat in på ett SNÖ-halsband men det finns aldrig. Typiskt. Har kollat på Tradera och överallt, men jag får hoppas att de tar in det igen. Men idag fick jag äntligen mina skor. De hade fått in lite nytt, så då passade jag på. Blev en kjol med som jag fastnade för på VILA när jag var där sist. De har så fruktansvärt snygga kläder! Hittade ett par brallor på HM med, 200:- ville de ha för dem, rena rama kapet. Måste inhandlas på lördag då det är dax för en ny tur. Uj, min slutlön kommer att gå åt i ett nafs känner jag. Snart dax för London med. Åh, vad skoj det ska bli! Shopping, nån musikal och bara en massa slappande i Hyde Park kan jag tänka mig, en och en annan brownie med ;)

   
        
                  
          

 
Dessa underbara blommor fick jag av Martin :)

Roadtrip

Publicerad 2008-07-29 20:52:46 i Allmänt,

Börjar så sakta komma tillbaka till nutiden! Sakta men säkert. Man är ju ingen ungdom längre ;) I fredags for vi hem till Örebro, åt god mat hos mina föräldrar där vi även sov. Fick lite hjälp i lägenheten med att packa ur lite till bilen och ställde i ordning allt annat som vi sedan skulle ta en annan dag. Promenerade hem till dem igen, såg en hel del läckra båtar i hamnen. Kändes som en sommarkväll på rivieran. Sov några timmar för att sedan börja resan mot Göteborg.

Tog ett stopp i Skara och låtsades att vi var barn igen, men det var inte lika roligt som vi mindes det nån av oss. Vet inte om det är för att man blivit äldre eller för att det var förenat med livsfara att åka dessa attraktioner. Men nog gjorde vi vårat bästa ändå. Om det inte hade varit så hysteriskt mycket folk så kanske det hade varit lite roligare, men nåt som jag lärde mig av detta är att jag aldrig och då menar jag ALDRIG kommer att släppa mina kommande barn vind för våg. Fattar inte vad folk tänker med när de låter icke simkunniga barn vara ensamma i poolarna.

Efter en sönderslagen haka pallrade vi oss iväg mot vårt slutgiltiga mål, Göteborg. Killarna skulle på Maiden. Något stressade hann de iväg medan jag och Christine gjorde oss iordning i något lugnare tempo innan vi begav oss in till city vi med. Åt på en otroligt god italiens restaurang, dagen till ära fick jag svart pasta. Kändes lite mysko att stoppa i sig det. Efter det blev det en drink på kedjans hotell där. Fick ju dessvärre inte plats att sova där, men god dricka hade de i alla fall. Stötte på ett gäng härliga killar från Norrland, bröder var de med och humor hade de :)

Söndagen spenderades på Liseberg. Det tror jag däremot att man aldrig kommer att växa ifrån. Uj, vad skoj vi hade och oj vad blöt vissa av oss blev. Jag tror att de hade mutat nån tonåring i personalen för att rikta allt vatten mot mig. Att det sedan blir tekniskt fel när man står som andre åkare i kön så känns det ju mindre skoj. Men jag åkte i alla fall, jag menar jag tror inte att Liseberg drabbas av olyckor så kort efter förra.  Sen bar det av hemåt, stackars Klas satt där och körde medan alla andra sov. Skönt för dem att vara hemma när de väl kom till Örebro i alla fall. Själv hade man ju två timmar kvar. Blev inte mycket sömn natten till måndagen, men det får vara värt det. Det är ju snart helg igen och då är det PRIDE! 

Eller de håller ju på för fullt här denna vecka, men på lördagen är det själva paraden. Så har ni inget för er kan jag varmt rekomendera detta jippo! Nehej nu bjuds det på bigaråer och vindruvor, mums!


Har nog aldrig blivit SÅ blöt av flumride!


Världens bästa Mattias

Klas och Christine vrider ur kläderna

Modiga killar

Glasspaus behövs

Vacker solnedgång på väg mot Stockholm

AJ! Mycket värre än vad det ser ut

Sally har hittat hem

Barry spanar

En kvällspromenad i Solna

Publicerad 2008-07-23 22:09:06 i Allmänt,

Hm, jag är tydligen för dålig på att skriva här. Men vill ni verkligen veta vad jag gör dagligen? Det undrar jag faktiskt. För jag kan lova er att djag gör inte mycket om dagarna. Börjar de flesta på samma sätt, snoooozzza, sen upp fixar mig själv i ordning sen får kissarna mat. Allt som oftast får jag ändå en massa tid över då jag hm fixar med nåt annat. Går därefter till tunnelbanan läser några sidor i aktuell bok, för att sedan sätta mig på tåget och åka till jobbet. Går dit, byter om, hämtar frukost. Sen är dagen igång. Jag mejlar, pratar i telefon och går ett par vändor mellan skrivbord, faxen, skrivaren och korren. Sen äter jag lunch, därefter är dagen nästan slut på jobbet. Går ner i källaren och byter om, går till tunnelbanan, läser lite till, promenerar hem. Lagar mat, fixar och donar, kollar på tv och sen är det finito med dagen. Skulle ni verkligen vilja höra detta varje dag. Nej, jag tror inte det va ;)

Idag kom mitt paket med höstkläder från HM, oj det var skoj! Så mycket fint, men hujeda mig så dyrt! Men så är det när jag är i farten! Vår nya tv kom med, så det var två glada själar som gick hemåt idag. :) Men trots detta så struntade vi att packa upp detta och gav oss ut på promenad runt en av sjöarna. För det var bestämt att vi skulle, oavsett väder. Som tur var så var det strålande fint så det var lugnt. Gick till gröna stugan och åt middag. Den dag jag lagar mat själv igen verkar vara långt borta. Usch, måste få ett slut på detta. Men det var himla skönt att vara ute och slippa fixa med nåt i lägenheten. Det var viskväll där idag med och det hade jag kunnat vara utan. Två tanter som förstörde Vresvijk. Jaja, god mat var det i alla fall. Hann med att träffa Martins bror med, de skulle åka till Örebro och var snälla nog att ge oss deras p-tillstånd så nu står vi gratis. Kan vi tjäna in våra 500:- som vi fick i böter igår. Det kostar att ligga på topp ;) Fick min dos med bebis med. Åh, vad söt lilla Ebba är. Skulle kunna kidnappa henne, men jag tror att det skulle märkas alltför fort ;)

Nehej, nu blir det Project Runway på nya tv:n. Bjuder på lite bilder från idag med :)

         

       

Shopping

Publicerad 2008-07-19 18:43:07 i Allmänt,

Imorse vaknade jag och upptäckte till min fasa att Martin var borta! Ja, han var verkligen det. Fattade först inget alls, men så kom jag på att vi skulle ju tvätta med start klockan sju. Tydligen hade jag bara tryckt av mobilen och fortsatt sova, så min underbare man knatade själv ner i källaren och satte igång med tvätten. Det är kärlek för mig. :) Att äntligen inte vara den enda som pysslar med den biten. Fortsatte dock att sova mellan tvättarna så ni behöver inte tro att Stockholmslivet gjort mig morgonpigg på nåt sätt. Nog för att jag inte pallade med att sova längre när klockan var halv tio, men det ville Martin. Så jag gick upp med min bok.

Sen blev det en heldag på stan. Måste verkligen ha en kryddhylla. Har inte tillräckligt med plats i våra skåp, så vi letade efter en sådan. Hittade dock endast snordyra sådana och det känns ju mindre skoj eftersom det behövs flera än de små som vi hittade. Antar att det kanske blir en sväng till Ikea igen. De borde ha nåt som passar oss ;) Kollade på TV, har hittat favoriten men helt plötsligt är vi uppe i de summorna vi ville slippa bara för att det är årets modell och den är lite mer high tech. Ska väl kolla om nätet kan erbjuda nåt billigare än vad innerstadsbutikerna kunde ;)  Hann med en lunch också, och jag hittade en tröja som kan användas som jacka och ett par jeans. Har verkligen inga kvar som passar. Så det var bra det. Skulle köpa stövlar med, men så blev det inte. Jag pallade inte för jag hittade inga fler par. Var på Skopunkten så klart och på ena stället hade de 3 par jag ville ha, men då saknades en sko till ett par och i en andra så fanns det endast 2 jag ville ha. Så det blev inga alls. Haha!

När vi kom hem från stan åkte vi och letade efter Coop. Deras kattsand är otroligt bra och typ den billigaste som finns. Så därför åkte vi dit trots att Ica ligger i vår stadsdel. Nu hittar vi till Bromma med. Skulle bara ha sand, men kom därifrån med en bok och lösgodis med. Det lösgodiset är typ sånt man annars får köpa styckvis. Alltså typ snablar, delfiner, stänger. Helt otroligt att en vanlig mataffär har sånt i sitt sortiment. Men så är vi ju i storstan nu ;)

När vi kom hem därifrån så bokade vi biljetter. Ska gå på bio minsann. Tack vare Jerker ska jag nu äntligen få se Sex and the city. Tackar för det ;) Han tyckte nämligen att Martin var dum mot mig som inte ville se den med mig. Hehe! Men jag sa snällt att han får bestämma nästa film vi ska gå på. Roligaste med det är att den filmen han vill se då vill jag med se, så det blir liksom inget straff för mig. 

Bokade resa igår med. Så den 13 augusti bär det av till London och lillebror och en massa massa massa shopping. Primark here I come!

Calle och Märta

Publicerad 2008-07-16 21:45:35 i Allmänt,

Det är nåt knasigt med tiden här uppe i Stockholm. Svisch säger den bara, så har nästan en hel vecka passerat. Att hinna med det som måste göras på jobbet har jag redan börjat strunta i. För det är inte mänskligt att jobba i det tempot. Som tur är, är det lugnt på den individuella bokningen nu så de underbara personer jag jobbar med hjälper mig att lägga in namnlistor. Det roliga med detta är att de frågar mig hur de ska göra. Kan ni tänka er det? Jag, som endast varit där i lite drygt tre veckor nu. Ja, jag tycker det är komiskt. Från att ha kommit från ett ställe där alla kan allt, i princip i alla fall och sen komma hit där var och en har sin uppgift. Ja, det är roligt det. Börjar bli en hävert på det engelska språket i alla fall ;)

Idag har jag och Martin gjort en god gärning med. Vår granne fyllde 80 och det är ju inte varje dag man får fira nåt sånt, så vi tog vägen förbi hötorget och köpte en gigantisk blombukett. Åkte hemåt igen och plingade på. Har träffat denna man totalt 2 gånger sen vi flyttade in. Behöver jag säga att han blev chockad?! Han blev inte bara chockad, han blev rörd. Nästan så att man själv blev det. Det hade aldrig hänt så länge de bott där att en granne kommit med blommor bara så där. Så de bjöd in oss på te och tårta och världen fat med smaskigheter. Rundvisning fick vi med, skoj att se hur nån annan av lägenheterna ser ut. Så vi spenderade nästan 1,5 timme med dem. Nu har vi vänner här, Calle och Märta 80 respektive 75 år. Känns bra det. Kanske att det kan bli en till fika inom kort. Tänk att vi bott här i snart 2 veckor och har redan några som vill vakta vår lägenhet när vi är borta, vattna blommor och leka med kissarna.

Märta blev alldeles salig när jag nämnde att vi hade katter. Det är bra, för då kan jag vara lugn. :) Fanns även en annan dam som gärna hjälpte till med just katter här i trappen. Kan det bli bättre? Två damer i sina bästa år som fightas för att få ta hand om mina kissar? Hehe.

Vad göra?

Publicerad 2008-07-11 22:46:15 i Allmänt,

Så har ytterliggare en vecka passerat. Fattar inte riktigt var tiden tar vägen? Jag fattar heller inte hur mycket man kan ha att göra på en bokning? Jag är van vid att göra allt själv. Här finns det minsann en avdelning för allt och alla har att göra hela tiden. Det är inte heller så att man sitter ensam och kukkilurar på sin avdelning utan man är ett antal personer. Frukosten består av 10-talet personer likaså med städ, i repan är de ungefär 3 personer varje dag och på det en receptionschef. På ekonomin sitter det 2 personer och kämpar och på min avdelning sitter vi 6 personer och på det en RM. Jag fattar det inte. Eller det gör jag visst det, men det känns himla knasigt. Men samtidigt är det skoj. Det känns härligt att se ruschen i repan när man går förbi och ser sina gäster som man bokat in. Man få en helt annan känlsa av vad en "riktig" rusch i en repa är när man ser detta.

Jag har alltid tyckt att det varit rusch i Örebro när vi haft fullt. Okej, okej, jag vet att det endast är 71 rum och det är svårt att jämföra det med ett storstads hotell där det är närmare 500 rum. Men tänk er de gäster som brukar vara där, när de kommer utomlands ifrån. Oftast är det ett sött litet par som kommer in med sin lilla voucher och vill veta vad som finns att göra i stan, var de ska parkera bilen osv. Mer kan de inte prata för det är de fraser de lärt sig. I storstan så är de en större grupp från samma bolag, bara det att de vill ha lite mer, de klagar lite mer och gör de inte själva det kan ni räkna med att deras reseledare gör det. Men det är kul. Jag tycker det är kul att se annat. Nog för att jag då och då saknar mitt gamla jobb. 

Idag har jag pratat med två kunder för första gången. Den ena var ny och minst lika osäker som mig, men det gick bra. Gjorde två bokningar, det tackar kassan för ;) Den andra var absolut inte ny och inte alls lika trevlig. Jag hade minsann sagt att allt var ok i ett mejl som jag skickade till henne klockan 11 lokal tid för henne, hon satt i Japan. Hm, hittade inget mejl som jag kunde ha skickat idag lokal tid för henne. Så jag gjorde min första överkoppling idag. Det är tur att jag inte sitter online på telefonen utan kan välja när jag vill ha samtal. För det går inte fort för mig att kolla upp saker i det där uråldriga systemet. Jag ber om att snarast möjligt få tillbaka Opera. Please! Men jädrar vad jag kommer bli duktig på engelska. Kommer inte att behöva ta nån kvällskurs här inte ;)

I förrgår var vi iväg till Kista, en galleria inte långt från oss. (Det var där vi var Ida) Hittade lite smått och gott. Dessutom stötte jag på en gammal kompis igen. Hon jobbade i en av affärerna och kom fram och sa att hon kände igen mig, först kopplade jag inte alls. Men sen såg jag att det var en tjej från gymnasiet som jag var i Polen tillsammans med. Detta kan ju bli riktigt skoj, kommer ju att kunna ta upp kontakten med typ alla gamla kompisar jag har ju. En fika på g med en annan tjej som jag umgicks med i högstadiet. Konstigt att alla samlats här. :)

Igår kom nya kylen och tänka sig, den funkar ;) Så nu kan vi handla på oss mjölk en gång i veckan istället för alla dagar. Himla skönt. Katterna börjar bo in sig de med. De saknar dock en del möbler som de tidigare sov på. Men det ska vi nog lyckas fixa. Ska ju till Örebro imorrn. Ska fört till lägenheten och plocka ur lite mer, blev ju en hel del saker kvar. Sen bär det av upp till Martins sommarstuga och där ska det firas födelsedag. Kan bli himla trevligt. Nog för att jag hellre skulle varit kvar här, men men. På söndag kommer Julia med familj, så då måste vi tillbaka till Sthlm. Himla flängande ;)

Aja, nej ska kanske ta och sova då. Har ju lyckats somna i soffan alla dagar denna vecka. Konstigt, när jag började 6.30 på hotellet förut kunde jag minsann vara vaken hur länge som helst. Men nu när jag börjar allt från 7.45 till 9.30 så somnar jag innan 22 alla dagar. Knasigt värre.

So long mina vänner!

Tvätthaveri

Publicerad 2008-07-08 20:37:47 i Allmänt,

Jag börjar undra om jag hamnat i världens ände, där alla gamla produkter samlats. Skydnade mig hem idag då jag skulle tvätta. Det var tanken i alla fall. Drog ner all tvätt eftersom det finns två maskiner i denna byggnad, himla bra kan tyckas vid första anblicken. Lassade i min tvätt och kände en uns av glädje över att det skulle gå så fort i jämförelse med vad det gjort i vår gamla tvättstuga. Fyllde på med tvätt- och skäljmedel och skulle sedan trycka på startknapparna. Den ena hoppade igång och snurrade och hade sig, tyckte den betedde sig märkligt eftersom inget vatten strömmade in. Men såg att det skulle vara så, den vägde visst tvätten. Så långt helt okej. Tryckte på start på den andra maskinen, men den ville verkligen inte. Tryckte på luckan, men inte heller det var fel. Fick helt enkelt nöja mig med att den ena snurrade.

Gick ner igen när tvätten skulle vara klar. Det var den inte, var 15 minuter kvar. Suck. Gick upp igen och sen ner igen när tiden var inne. Försökte mig än en gång på att få igång maskinen, men icke. Men när jag sedan gick ner med tredje tvätten så försökte jag öppna luckan, men det gick inte. Blev sur och drog tag i luckan och skakade på den. Minsann, då hoppade maskinen igång! Ibland kanske man ska använda sina muskler till våld, trots att det alltid står på maskinerna att man inte får göra det under några som helst omständigheter. Så nu hann jag med nästan all tvätt, lite får ligga. Undrar om vårt kylskåp hoppar igång det med om jag slår lite på det ;)

Roligast idag måste nog ändå ha vart när jag gick på tunnelbanan och skulle sätta mig på en ledig plats och nån sitter och vinkar till mig. Fattade inget alls, men där satt en av mina gamla klasskamrater från Grythyttan. Visst, jag vet att hennes föräldrar bor i Solna, men hur stora är oddsen att man träffas så där? Men skoj var det i alla fall :)

Måste kolla till Martin nu, han är så tyst...han rakar sig för första gången själv med hyvel. Hans apparat ligger kvar i badrummet i Örebro. Grattis ;)

Kylskåpshaveri

Publicerad 2008-07-07 21:10:28 i Allmänt,

Börjar så smått komma i ordning här. Mycket kartonger står fortfarande kvar, men mycket av det går inte ens att packa upp eftersom det inte får plats nånstans. Saknar lite möbler som vi förvisso inte ens ska ha kvar, men böcker som tidigare stod i en hylla är sånt som ligger kvar. Men det får ta den tid det tar. Har uppstått både det ena och andra problemet här i lägenheten med. Både stora och små. Det första som hände var att vattnet som jag spolade i slasken hamnade i skåpet inunder, himla skj. Visade sig vara packningen som var trasig. Så nu får man verkligen fundera när man diskar så att man inte börjar spola. En sak att klaga på tänkte vi. Nästa sak som händer är att kylen inte hoppar igång som den ska, efter ett dygn ringer vi den tidigare ägaren och frågar vad det är frågan om. Det skulle ta lite tid svarade han, helt okej tyckte vi. Men när vi var inne på andra dygnet var det inte lika roligt längre. En andra sak att klaga på tänkte vi.

Idag ringde Martin mäklaren. Ny kyl skulle det absolut fixas med, dock en begagnad i så fall och det skulle säljaren stå för. Packningen hörde hon inte på. Så Martin ringde den tidigare ägaren och naturligtvis skulle de hjälpa oss med en ny kyl. De skulle betala hälften av en begagnad enligt mäklaren. Jaja, tänkte vi det blir bra så vi ska inte bli osams med folk, så vi gick med på det. Vad gäller packningen så hade mäklaren sagt till dem att de inte behövde ta upp en sån sak. Ursäkta?! Vad är det för nåt? Det är väl en rätt väsentlig sak, eller har jag fel? Tänk om jag bara hade stått och spolat i en kvart och inte märkt att det blev blött, kan ju bli riktigt stora skador av sådant. Men min händige man ska fixa detta, mycket bra att ha en sådan till hands ibland. ;)

Så idag bar det ut till Ikea och Elgiganten. Ny klädförvaring inhandlades så att jag kan packa upp mina kläder och äntligen slipper gå runt i shorts när det endast är 10 grader varmt. Ny kyl inhandlades också, så på torsdag blir den levererad. Härligt det. Nu ska jag packa upp mina kläder och sedan ta mig en dusch. Fryser som den!

Sista ruschen

Publicerad 2008-07-04 20:54:53 i Allmänt,

Så där ja. Snart färdigpackade, bara några lådor kvar nu. Att det sedan ser ut som om en bomb slagit ner här kan inte hjälpas.  Men helst av allt skulle jag bara vilja gå och lägga mig, men det får allt vänta känner jag. Nu slapp vi ju åka till tippen i alla fall, det gör Martins snälla pappa under veckan. Så nu behöver vi endast koncentrera oss på att packa som sagt och det är vi hejare på nu vill jag lova! Martin är även väldigt duktig på att köra lastbil. Att han dessutom lyckades fickparkera med den är ett mysterium i sig, jag tror att jag vinkade otroligt bra.

Sista gången på några dagar som jag skriver här. Har ingen aning om när internet kommer igång på nya adressen. Men skulle ju kunna tänka mig att det sker redan imorrn. Martin jobbar ju för bövelen på företaget som levererar det ;) Men så vet ni i alla fall om jag inte dyker upp på ett tag, jag lever i alla fall.

Nehej, packa var det ja ;)

Vilken sprinter...

Publicerad 2008-07-01 22:11:19 i Allmänt,

Nyss hemkommen. Borde verkligen ta tag i röran här hemma. Men jag är helt slut. Fast jag vet att jag kommer att ta mig i kragen, för det är sån jag är ;)

Idag då. Jag vet att ni väntat, hehe. Men den som väntar på nåt gott... Åkte från Örebro vid 6 imorse. Himla skoj. Fattar faktiskt inte varför en del människor är så idiotiska att de kan sätta sig på ett morgontåg och prata högt och ljudligt om både det ena och det andra...usch, låt mig får fortsätta att sova säger jag bara. Promenerade bort till jobbet eftersom jag inte började förens 8.30 Härligt det. Var lite tidig ändå så jag fick snällt sitta och vänta på min handledare. Fixade nya kläder, eller ja, nya är väl synd att kalla dem. Men jag fick en uniform i alla fall. Det har jag inte fått på 2 år hos min förre arbetsgivare så det ses helt klart som positivt ändå, de är dessutom hela nästintill. Men jag får gå och handla en kostym på egen hand och sedan lämna in kvittot så är det kirrat med. Nice.

Fick sitta med de första timmarna och kolla och lyssna. Sen helt plötsligt fick jag börja jobba på egen hand. La in namnlistor och lyckades till och med hjälpa de andra tjejerna då "bossen" satt upptagen. Kul att kunna bidra med nåt. Bad om att få gå tidigare så att jag skulle hinna med tåget vid 17, och det var inga problem. Problemet var bara att det visade sig att deras klocka gick fel. Så jag hade 5 minuter på mig att ta mig till stationen. Jag och Martin hade innan pratat om hur lång tid det kommer att ta för mig innan jag håller övriga stockholmares tempo, 2 veckor trodde jag. Så blev det icke, en dag snarare. Jisses vad jag sprang. Bara för att när jag kom fram så åkte tåget. Tack för den! Så Martin och jag fick snällt vänta till klockan 19. Usch...

Nej, ska packa lite och sen väntar sängen. Ska börjar ge kissarna droger med. Kan bli spännande, eller inte...men om de ska jama och försöka att bryta sig ur burarna under 2 timmar på lördag kommer jag att bli fullständigt galen!

Om

Min profilbild

Kirsten

Kirsten, eller Christine för den som vill är 30 år gammal och är inflyttad Stockholmare sen 4 år tillbaka. Bor här tillsammans med mitt livs kärlek Martin och vår dotter Thilde som kom till världen den 9 april 2011. Här får ni följa vårt liv, från bebisprat till allt annat som handlar om mig och det jag gillar

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela