kirsten

Sanna mina ord

Idiot

Publicerad 2008-06-26 11:22:25 i Allmänt,

Usch, ibland känner jag att jag inte riktigt är med, lyset är tänt men ingen är hemma typ. Eftersom det nu är sommartid på hotellet även fast det inte märks vädermässigt så har vi andra tider och ett helt annat upplägg på arbetet. Det är bra tycker jag, det betyder allt som oftast att man får börja lite senare och sluta lite tidigare på kvällarna, sånt är bra. Igår var jag även snäll och ryckte in som frukostvärdinna, det betyder att jag måste koppla hotellet telefon till min mobil för att jag ska höra att det ringer. Inga problem. Bara det att igår glömde jag det man inte får göra. Nämligen koppla tillbaka den...det är inte så bra faktiskt. För det betyder att fyllon ringer mig istället för vårt vaktbolag. Inte så skoj när man ska upp och jobba på morgonen igen. Som tur var ringde de bara en gång. Men sömnen blev ju inte så bra tack vare detta.

När jag kom till jobbet nu på morgonen så kopplade jag om direkt för att inte glömma. Bara det att jag fick rycka in idag med eftersom det var kaos när alla fotbollshulligans-föräldrar skulle äta frukost. Helt okej, men jag får bara inte glömma den där telefonen idag med. Har nu skrivit en stor lapp till mig själv om att den ska kopplas tillbaka. Om inte annat har snart Ida läst detta och hon kan påminna mig om detta sen ;)

Kommentarer

Postat av: Ida

Publicerad 2008-06-26 22:31:39

Sluta tidigare är mycket bra... om det nu kunde inträffa nån gång... Blä för de två gästerna som inte kommit och med största säkerhet inte kommer komma medans jag är kvar!!!

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kirsten

Kirsten, eller Christine för den som vill är 30 år gammal och är inflyttad Stockholmare sen 4 år tillbaka. Bor här tillsammans med mitt livs kärlek Martin och vår dotter Thilde som kom till världen den 9 april 2011. Här får ni följa vårt liv, från bebisprat till allt annat som handlar om mig och det jag gillar

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela