kirsten

Sanna mina ord

En helg i julens tecken

Publicerad 2008-11-30 21:45:59 i Allmänt,

Ännu en helg är över och nästan tre förpackningar med näsdukar! Min näsa är så sönderskavd så den är alldeles röd och narig. Precis vad jag önskade mig, känner mig så het och läcker! Är ibland rätt glad över att ha arbetat på ett mindre hotell, man stannar inte hemma från jobbet om man inte är döende. I fredags masade jag mig iväg till jobbet, trots att stängningen låg på min lott. Höll mig kvar till dess med, trots att ögonen rann och min papperskorg fylldes med näsduk efter näsduk. Många tyckte att jag var dum, men sån är jag. Ska gärna ha 40 graders feber om jag ska vara hemma. Eller som sist, en tappad röst. Utan den kan jag inte göra mitt jobb som bokare, har ju inte tillgång till texttelefon heller.

Blev en tidig kväll i fredags, i säng direkt efter utröstningen i Idol men upp riktigt tidigt på lördagen. Då det stod handling på menyn. Det är inte lätt att handla till en fest inte. Är väldigt svårt att beräkna hur mycket som kommer att gå åt. Jag har ju lite med mig från mina hotell jobb då jag lagt upp frukostfat. Men det är en sak med hotellfrukostar och en med matgäster. Men jag tror och hoppas att ingen ska gå hungrig därifrån. :) På kvällen blev det filmkväll med SATC och V för Vendetta. Båda kan jag starkt rekommendera. När vi sett dem satte planerna inför festen igång. Oj, vad kul det ska bli att sätta dem i verket ;) Mer säger jag inte, haha!

Idag tog vi en snabbis på stan, jag kikade lite på vinterstövlar då jag pajade mina i måndags. Men hittade inte direkt några eller så tyckte jag att de var för dyra. Bra då att jag hittade ett par i Vagabonds skyltfönster efter stängning, billigt och bra ;) Köpte två nya skivor till mitt Singstar med, Schlager Hits och ABBA. Blir kanon det, ska testa ABBA sen tänkte jag. My godness. Köpte även lite polkagriskola på Lagerhaus, supergoda är de. Sen promenerade vi Strandvägen ner för att ta oss till Skansen som var vårt egentliga mål. Julmarknad och djur, massa mys! Åt årets första lussekatt och även lite brända mandlar. Mums! När vi kände oss klara där gick vi in på Grönan som även de hade marknad, mysigt där med. Spelade på chokaldhjul utan resultat, fick till och med trycka på stoppknappen ;) Det ni! Och trots det vann jag inte, dumt.

Drack varm choklad och åkte sedan över med båten för att ta en runda i Kungsträdgården med. Där hade stans alla poliser samlats med, avspärrat och grejer. Spännande. ;) Gick förbi NK för att kolla deras årliga skyltning. Sen var vi alldeles för trötta så vi åkte hem. Har varit ute hela dagen och vad man mår bra av det. Min förkylning tackade för det med ;)

Dax för en ny vecka med. Lite boxning men annars ska det bara lagas mat till festen och jobba :) Blir bra det. Här kommer lite bilder från dagen :) Enjoy!

    
  

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kirsten

Kirsten, eller Christine för den som vill är 30 år gammal och är inflyttad Stockholmare sen 4 år tillbaka. Bor här tillsammans med mitt livs kärlek Martin och vår dotter Thilde som kom till världen den 9 april 2011. Här får ni följa vårt liv, från bebisprat till allt annat som handlar om mig och det jag gillar

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela