kirsten

Sanna mina ord

Intima bilder

Publicerad 2008-11-19 21:45:54 i Allmänt,

Då vi numera har TV.n och datorn ihopkopplade som ett mediacenter har Martin inte lika mycket tid vid sin älskade dator. Lucky me. Men då brukar han ibland använda min istället, vilket för mig är helt okej. Ibland har han även sin egna jobbdator med sig hem så då är det ännu bättre. Nog för att man kan undra varför man ska behöva vara så anträffbar hela tiden? Tänk förr när man i de flesta familjer surfade på modem och man kanske fick en timme på kvällen efter 18 då det var som billigast. Nu står datorerna på 24/7.

Hursom helst så lånade han datorn igår för att skicka in en ansökan. Helt plötsligt hör jag ett illvrål och undrar vad det är frågan om.
- Vafan har du en bild på nån annans k*k på datorn för? Men vafan, det är ju en annan kille som sniffar på den med! Vafan!
- Ähuem, vad säger du älskling?
-Din dator, bild...
- Men snälla du, det är väl Gynnings bilder eller så.
- Ja men då så.


Förstår att ni undrar hur jag kan ha hennes bilder i MIN dator. Svaret är, jag vet inte. Jag får alla era inlagda bilder i min dator, eller ja i alla fall de som läggs ut i bloggar. De blinkar förbi i en liten bild vid sidan av mitt internetfönster. Himla fint när det är ens egna bilder eller så. Men jag kan förstå chocken hos min älskade när han ser en annan killes snopp i min dator. Jag skulle också undra. Så please, låt dessa bilder vara utanför era bloggar.

Kommentarer

Postat av: Saga

Publicerad 2008-11-20 18:24:58

Känner igen det där med modem och en timma på kvällen efter klockan 18. Haha. Minns min och pappas diskutioner när det bara "råkade" bli mer än så och det tutade upptaget i hemtelefonen i evigheter. :P

Postat av: jerker

Publicerad 2008-11-23 14:07:39

Sluta porrsurfa nu o lämna det åt martin:-)

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kirsten

Kirsten, eller Christine för den som vill är 30 år gammal och är inflyttad Stockholmare sen 4 år tillbaka. Bor här tillsammans med mitt livs kärlek Martin och vår dotter Thilde som kom till världen den 9 april 2011. Här får ni följa vårt liv, från bebisprat till allt annat som handlar om mig och det jag gillar

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela