kirsten

Sanna mina ord

Trött och sliten

Publicerad 2008-11-18 20:08:22 i Allmänt,

Det här vädret måste verkligen bli bättre snart. Jag går i dvala snart! Blir bara svårare och svårare att få upp ögonen när klockan ringer. Då vi bor i en skog så är det alltid väldigt ruggigt i vår lägenhet. Detta gör att vi så klart drar upp värmen för att närmast panik sänka igen för att det blir för varmt. Kan liksom aldrig vara riktigt bra. Rätt skönt dock när det är sommar och man har det svalt och skönt :)

Foten börjar bli normal igen, haltar dock fortfarande och det är mindre skoj. Men den är inte svullen längre så man får på sig skor igen, men en vacker blå ton har den fortfarande. Igår lyckades jag dessutom slå i den igen. Grattis!

Helgen var annars toppen, hade kunnat vara lite roligare väder i och för sig men det är ju inget jag kan göra nåt åt har jag märkt ;) I lördags stod det handling på schemat, det viktigaste att få hem var Fanta och tacos. Då detta var beställt av Martins 3-åriga brorsdotter som skulle komma hit på middag. Blev succé. När det sedan serverades ostbågar till efterrätt var vi givna favoriter. Att vi sedan hade sparat en pärlplatta och pärlor som kom med reklamen så tindrade de där små söta ögonen igen. Om det är så lätt även sedan kommer jag och Martin vara de bästa föräldrarna. Man kan väl få önska eller hur. ;) Filmen Törnrosa visades med, som sedan lånades i söndags då den var så himla bra.

I söndags var jag upp på stan och kollade lite och tog en fika med en kompis. En helt lagom helg helt enkelt :) Nu är denna vecka redan inne på andra dagen. Jobbar enbart med grupper den här veckan då tjejen som annars gör detta är på semester. Inte ett dugg avis. Har sjukt mycket att göra och har alldeles för många obesvarade mejl. Usch! Men men, det är en dag imorrn igen så det är bara att kämpa på då :)

Nu visas det TV från Örebro så det måste ju ses. Så har ni inget för er, slå på 3:an och SOS familj. Undrar om även jag låter så där när jag pratar? Men då borde jag kanske inte höra hur de låter ;)

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kirsten

Kirsten, eller Christine för den som vill är 30 år gammal och är inflyttad Stockholmare sen 4 år tillbaka. Bor här tillsammans med mitt livs kärlek Martin och vår dotter Thilde som kom till världen den 9 april 2011. Här får ni följa vårt liv, från bebisprat till allt annat som handlar om mig och det jag gillar

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela