kirsten

Sanna mina ord

Aldrig mera hiss

Publicerad 2008-09-04 21:40:48 i Allmänt,

En stor rädsla jag har i livet är trånga utrymmen, jag får panik av dem. Att sitta längst in på en rad med endast en utgång får mitt hjärta att slå lite hårdare och min andning att bli lite tyngre. Jag har lärt mig att leva med detta och försöker att undvika att försätta mig i dessa situationer så gott det går. Men nu på jobbet har hissen kommit igång igen och så som jag förstått det är det en hiss vi ska använda oss av för att inte gå ut för mycket bland gästerna med disk och så. Så idag tänkte jag att jag skulle vara duktig och använda den.

Stod där och väntade och väntade, då denna hiss används flitigt av städet. Så jag blev ju inte ensam med att vänta och tyckte att det kändes helt ok att slippa att åka eländet själv. Men vad händer, jo hissen gå förbi mitt stopp så jag får åka mellan alla våningar som städet skulle till. När det slutligen blir min tur så öppnas dörrarna åt fel håll, åt ett håll där man inte kan gå ut. Men åt det andra hållet är dörrarna stängda...Hissen hade med andra ord fastnat och vi kom ingenstans. Tjejerna som jag åkte med försökte att hoppa igång den?! Mycket smart. Behöver jag säga att dessa tjejer inte talar mer än två ord svenska? Så jag kunde ju inte direkt säga åt dem att det inte funkar att göra på det viset.

Efter typ 5 minuter så hoppade den igång igen då jag pekat och visat att de skulle trycka på larmknappen. Jag gick direkt ur och tog trapporna upp till lobbyn. Kommer aldrig mer att sätta min fot i den där hissen.

Imorgon är det dax för Mystery Guest uppföljning. Ska bli spännande eftersom jag själv kan ha blivit utsatt för ett sådant samtal nu. Mycket spännande :) Ska bli intressant att se vad de har för feedback denna gång. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kirsten

Kirsten, eller Christine för den som vill är 30 år gammal och är inflyttad Stockholmare sen 4 år tillbaka. Bor här tillsammans med mitt livs kärlek Martin och vår dotter Thilde som kom till världen den 9 april 2011. Här får ni följa vårt liv, från bebisprat till allt annat som handlar om mig och det jag gillar

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela