kirsten

Sanna mina ord

Ledig!

Publicerad 2009-04-08 22:21:45 i Allmänt,

Trodde den här dagen skulle gå jättelångsamt med tanke på hur lugnt det var på jobbet. Man märker verkligen av alla lov när de väl är i gång. Men man tror alltid att det inte ska göra det eller att det ska bli bättre än året innan, men icke. Vi hade ett studiebesök inplanerat idag och mycket tack vare det så gick tiden snabbt. Var på Casino Cosmpool. Spännande var det att se hur det såg ut innanför. Men ett jäkla meck att ta sig in, fotas och så. och inga mobiler tillåtna. Men det är bra att säkerheten är så bra där tycker jag. Skulle inte vara skoj om man vann en massa pengar och nån rånar en när man går därifrån. Hemska tanke! Otroligt vackra målningar men ändå Las Vegas känsla. Kan nog tänkas bli en spelkväll där nån gång, om inte annat en middag i deras fina restaurang! Snygg och trevlig guide hade vi med, extra plus i kanten.

Kakorna och min tårta fick MVG, skoj. Kanske borde öppna ett eget fik istället? Tycker ju bara att det är kul att baka. Men jag tror inte att jag skulle orka ha ett fik. Haha. Alla var tvungna att spela in röstmeddelande i sin telefon innan påsk och i och med det var min sista dag innan påsken idag så fick jag fixa det när alla hade gått hem. Usch, jag har ju inte ens ett sådant i min mobil, just för att jag verkligen hatar att spela in min röst. Men fick till det efter ett tag. Råkade missa att spara det en gång med. Men blev helt nöjd tillslut så nu får det låta så ett tag.

Imorrn ska vi ut på äventyr, ska visst vara lite halvtaskigt väder så vi ska ta oss till Hälleforsnäs och shoppa lite. På fredag ska vi cykla till Ekerö. Så nu jäklar börjar träningen inför Vättern på allvar. :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kirsten

Kirsten, eller Christine för den som vill är 30 år gammal och är inflyttad Stockholmare sen 4 år tillbaka. Bor här tillsammans med mitt livs kärlek Martin och vår dotter Thilde som kom till världen den 9 april 2011. Här får ni följa vårt liv, från bebisprat till allt annat som handlar om mig och det jag gillar

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela