kirsten

Sanna mina ord

Fullt ös

Publicerad 2009-08-04 22:37:39 i Allmänt,

Oj, känns som att jag jobbat i 3 månader istället för snart 3 veckor, tar på krafterna att göra sånt man lagt längst bak i hjärnan. Att svara på alla frågor och rätta till namnlistor som kommer in i det sista gör mig alldeles snurrig! Men det är kul att göra annorlunda saker med, dagarna går så himla fort. Känns som att man typer hinna komma dit och starta datorn sen är det dags att stänga av och gå hem. Jaja, så kan det vara.

Priden i lördags var lika rolig som vanligt, tycker att det är himla bra att det finns en sådan dag och en sådan vecka. Att se de stolta vänner, kollegor och familjemedlemmar som finns där och stöttar är helt magiskt! När alla i publiken applåderar för familjerna, poliserna, väktarna ja det är mäktigt! På kvällen var vi på Grönan och kollade på sommarkrysset. Skoj skoj! Men usch, vi stod verkligen hela dagen kan man säga! Och vad jobbiga folk kan vara, mosar sig fram för att få den bästa platsen och det spelar ingen roll om de välter omkull andra på sin väg framåt. Själv lyckades man ju stå nästan framme vid kravallstaketet, så kanske att ni såg en glimt av mig där i TV-rutan. Vi spelade lite på chokladhjul och det visade sig ju gå fint, tror att jag är nån form av maskot när det gäller chokladvinster. Så vill ni vinna var med mig ;) 2 kilo Dumle bar vi hem på. Gott! 5-kamp spelade vi med, Martin vann och fick en kärlekspolkagris som vinst av mig. Åkte båt till Söder och gick till Flyt och tog varsin drink. Eller ja, nästan lite rosé och en superäcklig öl till Martin. Men han gillade den och det är väl huvudsaken.

Nu räknar jag dagarna till Uppsala, torsdagkväll är första spelningen, så det blir en kvällsvisit för att sedan åka tillbaka till storstan och jobba och sen åker vi tillbaka på fredagen efter jobbet. Åh, det ska bli så kul! Första gången jag hänger med på detta. Skulle ha åkt förra året, men jag fick migrän och låg i soffan hela kvällen och missade Sean Paul! Men i år får jag revansch när Alpha Blondy kommer, me like! Ska försöka se om jag kan få mig ett rum på chefens andra hotell, men det kan bli svårt eftersom banden håller till där. Men det ska nog gå :P Bjuder på vår låt här: Sweet sweet fanta diallo ohoh!

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kirsten

Kirsten, eller Christine för den som vill är 30 år gammal och är inflyttad Stockholmare sen 4 år tillbaka. Bor här tillsammans med mitt livs kärlek Martin och vår dotter Thilde som kom till världen den 9 april 2011. Här får ni följa vårt liv, från bebisprat till allt annat som handlar om mig och det jag gillar

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela