kirsten

Sanna mina ord

Humor

Publicerad 2009-12-10 19:05:02 i Allmänt,

Hahah, ojoj vad nära det var en olycka förut. Går fortfarande runt i mitt töcken, blir liksom varken frisk eller sjuk. Varken sämre eller bättre. Så lite tankspridd är jag nog allt. Skulle nyss gå på toa och drog ner brallorna och satte mig, men tyckte att nåt kändes lite konstigt. Släppte inte på trycket som tur var, för jag hade glömt att ta av mig trosorna. Hahahah! Jag fnissar för mig själv hela tiden. Martin undrade vad jag höll på med när jag var där inne, kanske inte så vanligt att man sitter och skrattar för sig själv inne på toaletten. ;)

Jag köpte juu en överraskning till Martin för ett tag sedan. Ett under ett jag faktiskt kunnat hålla tyst om detta, men det har jag. Inte det minsta lilla knyst har jag sagt om det. Så i söndags var det dax att presentera det hela. I somras fick han en fin vinst av mig som jag vann på Grönan och där i tryckte jag biljetterna. Sen lät jag dem sitta där tills han hittade dem. Så på lördag kväll ska vi till Wallmans intiman och se på Sveriges roligaste komiker, däribland Johan Glans som Martin så gärna vill se. Han blev alldeles till sig, för det första för att jag varit tyst och sen för att jag gjort nåt sånt här i smyg. Han vet inte riktigt vad han är mest imponerad av, men det kan jag svara på åt honom. Att jag varit tyst så klart!

Nu är ju inte jag den som springer runt och snattrar så fort nån berättat nåt för mig, nej nej. Det som sägs i förtroende till mig det stannar där. Men detta är ju inte en sån sak direkt, utan nåt som man kan prata om med andra. Kul var det i alla fall :)

Nu ska jag röja bordet för nu blir det meze! Oj, jag kan på riktigt leva på den maten!! Eller tapas. Gött!

Kommentarer

Postat av: Micaela

Publicerad 2009-12-11 00:24:50

Haha, det där skulle jag aldrig kunna hålla tyst om :D Mycket bra gjort, man skall utmana sig själv oftare ;)

Postat av: Maria

Publicerad 2009-12-13 20:04:24

Halloj! Winnerbäck är alltid grym! :) Vi ska faktiskt inte bo på Amaranten för en gångs skull...Johan hade presentkort på Choice Hotels så det blir ett sådant denna gång. Vore toppenkul att ses, jag kan väl höra av mig när vi vet hur planerna ser ut!? Kramar //M

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kirsten

Kirsten, eller Christine för den som vill är 30 år gammal och är inflyttad Stockholmare sen 4 år tillbaka. Bor här tillsammans med mitt livs kärlek Martin och vår dotter Thilde som kom till världen den 9 april 2011. Här får ni följa vårt liv, från bebisprat till allt annat som handlar om mig och det jag gillar

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela