kirsten

Sanna mina ord

Svårt att bestämma mig!

Publicerad 2009-12-01 22:37:46 i Allmänt,

Helgen passerade snabbt. Som alla helger får man väl lov att säga. Packade upp julen, stakar som inte är så värst fina och stjärnor som lyser korta stunder för att sedan vara svarta. Suck. Tur att min gamla hederliga ängel som jag fick när jag var runt 9 år fungerar som den ska. Hahah! Hittade en massa fint julpynt på stan. Men ska göra som min mamma och bara köpa en ny sak varje år. Fast det är klart, hon har ju mycket mer pynt än mig så jag kanske kan få köpa lite mer. Kanske.

Går in på vårt vinterschema denna vecka så nu stänger vi klockan 18 istället. Så himla skönt. Så här ska vi ha det till februari och då jobbar jag två veckor och sedan är jag ledig och åker till värmen :) Så det är ett tag kvar tills jag jobbar som vanligt igen och när jag kommer hem är det kanske 2 månader kvar tills sommarschemat drar igång och vi stänger klockan 18 igen. Nej, jag klagar inte! Man skulle kunna tro att det är lugnt på hotellfronten nu, men icke. Det är fullt mest hela tiden, kongresser hit och EU-möten dit. Men kul att det händer lite som sagt.

Imorrn är det dax för smyckesbeställning på jobbet igen. Jag har svårt att bestämma mig. Oväntat, icke. Men det är ju för trist att det ska vara så svårt. Och när man väl bestämt sig så har hon hittat på en ny design. Ska i alla fall köpa inte mindre än 5 julklappar denna beställning. Så totalt 6 julklappar kommer att vara därifrån. :) Skoj!

Blev så besviken idag med. Gick till Konsum och skulle köpa bananer. Men kom på att det kunde vara trevligt med lite mörk choklad. Har hittat en ny favorit, Lindt med mintsmak. Den är grön på framsidan. Det är även en väldigt mörk choklad utan någon smaktillsats. Gissa vilken jag fick? Snacka om att jag fick en chock när den ljuvliga smaken av mint inte infann sig. Utan det mest smakade beskt. Jag gillar mörk choklad, men detta var lite väl även för mig. Så den får hamna i nån kaka istället kan jag tänka mig.



Ok, kanske inte så jättelika. Men tänk att man bara ser det gröna och snabbt grabbar den i sin väg till kassan. Suck...

Kommentarer

Postat av: Micaela

Publicerad 2009-12-02 13:38:50

Bilder! Mer bilder! Jag vill se den svenska julpyntet. Här verkar man bara ha gran, från 1:a december till julafton. Vi är de enda med julstjärnor i fönstret. Tycker att vårat hem känns spartanskt i julpyntet, men icke!



Vilken kakaohalt har Ecuador-chokladen? Är det över 70% så brukar jag bli illamående, men annars så slinker det ned :)



Kram

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kirsten

Kirsten, eller Christine för den som vill är 30 år gammal och är inflyttad Stockholmare sen 4 år tillbaka. Bor här tillsammans med mitt livs kärlek Martin och vår dotter Thilde som kom till världen den 9 april 2011. Här får ni följa vårt liv, från bebisprat till allt annat som handlar om mig och det jag gillar

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela