kirsten

Sanna mina ord

Bra dag

Publicerad 2009-02-27 18:57:24 i Allmänt,

Idag försov jag mig inte, mitt hjärta lät mig stanna hemma och så åkte han iväg och besiktigade bilen. Gick igenom så när som på att ett bälte är lite miffo, det fungerar lite när det själv vill och idag ville det inte. Och bälten måste en bil ha på alla platser där det kan sitta folk så det blir till att ta sig en tur till verkstaden igen och så får de fixa detta. De är ju inte så dyra som tur är ;) Dagen har flutit på bra och solen utanför fönstret har hjälpt till mycket. Plus att maten idag var helt godkänd och fikat ska vi ju inte tala om, mmmm. Däremot verkar det som att magsjukan smugit sig in på jobbet och det är ju aldrig kul...hoppas på att klara mig även denna gång. Jag menar klarar man sig när kärestan åker på det så borde man ju typ vara immun eller hur?

Nu när jag kom hem var det meningen att vi skulle åka iväg och fixa med mat, men Martin satt och kollade på nåt inredningsprogram som är typ som en tävling där den bästa designern kommer stå segrande. Han ville verkligen se klart det så det var bara att sätta sig i soffan medan magen kurrade högre och högre. När programmet äntligen var slut och vi bestämt oss för att köpa Thai så ställer han sig upp med telefonen i handen för att ringa och beställa, men fastnar vid nästa program. Man kan ju bli galen för mindre!  Så typiskt Martin! Som plåster på såren slapp jag följa med och fick stanna kvar här hemma. Skönt det! Sen väntar bion, som jag längtat! Återkommer med en recension sen.

Disco verkar det vara utanför fönstret med, tror att det är en bil som poppar. Fatta vad högt det måste vara om jag hör det in till mig i en lägenhet en bit från vägen. Hörselskada ja visst!

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kirsten

Kirsten, eller Christine för den som vill är 30 år gammal och är inflyttad Stockholmare sen 4 år tillbaka. Bor här tillsammans med mitt livs kärlek Martin och vår dotter Thilde som kom till världen den 9 april 2011. Här får ni följa vårt liv, från bebisprat till allt annat som handlar om mig och det jag gillar

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela