kirsten

Sanna mina ord

Magsjuka

Publicerad 2009-02-07 15:24:33 i Allmänt,

Idag är det ingen rolig dag här i Stockholm, mulet och rent ut sagt skittrist. Ge mig vår istället nu, vintern känns passé nu. Kollar man i affärerna så är det ju endast vårkläder nu. Känns ju lagom kul att strutta runt i dem nu när det är så grått. Men den kommer väl snart får vi hoppas :) Vore ju knasigt annars.

Var iväg en sväng till Solna C med Martin nyss. Han ska bygga om igen. Han tycker att datorn är för seg och det ska fixas med nätverk hit och kablar dit. Då måste man ju ha kabellister och en massa annat för att få det att se snyggt ut. Suck. Men oftast brukar det ändå bli riktigt fint när han är klar, däremot är det inte lika kul när man ska flytta sen. För det sitter fast rätt bra. Men det är väl inget vi planerar att göra inom det kommande året heller så det är lugnt. Det tråkiga är att när han pysslar med det har jag nada att göra. Men jag har i och för sig börjat planera tapetbyte och färger till kök och sovrum så jag får väl pula med det. Roligast är när jag föreslog allt detta för Martin förut, då suckade han bara. Han ser allt jobb som det kommer innebära medan jag ser det roliga med inredningen. Medan jag suckar när han vill få ordning på alla sladdar ;) Hihi.

Meningen var att vi skulle ha en helhelg med Martins syskon, nu har dessvärre Örebroklanen blivit magsjuka. Typiskt! Så ikväll blir det Solnaborna som får träffas och umgås istället. Inte fy skam det heller. Men det är trist när man längtat efter helgen och att få träffa alla. Så klockan 18 blir det middag med både Fanta och Sprite, för det har Jullan sett till att vi ska få. Lilla snuttan! Martin och jag håller på och planerar en utflykt för henne, tror hon kommer tycka att det är skoj. För hon pratar fortfarande om Lek och bus som vi var på i julas. Blir kalas det. :)

Kommentarer

Postat av: Saga

Publicerad 2009-02-08 23:55:48

Men ska ni ha barn snart så måste ni ju snart flytta till en större lägenhet.

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kirsten

Kirsten, eller Christine för den som vill är 30 år gammal och är inflyttad Stockholmare sen 4 år tillbaka. Bor här tillsammans med mitt livs kärlek Martin och vår dotter Thilde som kom till världen den 9 april 2011. Här får ni följa vårt liv, från bebisprat till allt annat som handlar om mig och det jag gillar

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela