kirsten

Sanna mina ord

Boxning och Ikea

Publicerad 2009-01-25 22:56:48 i Allmänt,

Vilken dag detta varit. Hade tänkt vara duktiga och gå upp tidigt, men det funkar liksom inte när det är helg! Trots att vi var duktiga och ställde klocka och allt. Men men, när ska man få sova om inte på helgen liksom? Men pallrade oss upp tillslut, åt frukost och gjorde oss i ordning. Tog en tur till Ikea, finns alltid nåt man behöver där, eller hur? Här behövdes det en ny kastrull då en av våra exploderade för ett tag sedan. Eller inte hela kastrullen, men locket. Och man behöver ju locket lite då och då. Ljus behövde vi med, men det fanns minsann endast doftljus kvar och det ville jag inte alls ha. Däremot lyckades vi hitta våra skålar som vi slagit sönder för ett tag sedan, men i en annan färg och för endast 5 kronor styck! Jo, visst de såldes för det priset för att det var lite småskavanker på dem, men inga synliga så det var ett riktigt kap!

När vi kom hem hade jag utan problem kunnat gå och lägga mig. Hade fruktansvärt ont i huvudet, men lyckades pallra mig iväg till träningen ändå. Fick vila lite mer än vanligt bara. Men det är svårt när man så lätt dras med i de andras tempo och man blir peppad till max. Så det vitnade för ögonen några gånger, men nöjd är jag att jag ändå kom iväg! Det är verkligen hysteriskt kul att boxas! Gjorde bort mig till max idag ialla fall. När det var dax för cirkelträning så kom det en kille som var helt slut, och min station var högaknän. Så jag tänkte att jag skulle peppa honom lite. -Kom igen, du klarar det! Tänk på Beach 2009! - Jag behöver inte tänka på det, jag har redan tjej! Så var tiden ute och han gick iväg till nästa station. Sen när det var min tur att komma till hans station, så började han peppa mig på samma sätt när jag inte riktigt fick till det med armbågsslagen. -Tänk på Beach 2009 nu, eller hur var det du sa? Varpå jag tar i allt jag kan lyckas få in en fullträff på mitsen men samtidigt stampade jag allt jag kunde på hans fot! -Härligt tjejen, där fick du minsann in en fullträff! Usch, vad elak jag kände mig då ;)

Ska fixa frulle till imorrn nu. Får det visserligen varje dag på jobbet, men jag är så trött på det brödet att jag inte alls blir sugen på den tanken. Yoghurten och filen står där varje dag, men oftast är förpackningarna tomma eller så vet man inte hur länge de stått där, så nej, jag fixar med mitt eget. Pluset är ju att jag verkligen vet vad jag stoppar i mig med :) Så jag fortsätter nog med det. :) Imorrn är det dax för spinning med, men ledaren är så värdelös att jag bara vill gråta, så jag brukar köra mitt egna pass :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kirsten

Kirsten, eller Christine för den som vill är 30 år gammal och är inflyttad Stockholmare sen 4 år tillbaka. Bor här tillsammans med mitt livs kärlek Martin och vår dotter Thilde som kom till världen den 9 april 2011. Här får ni följa vårt liv, från bebisprat till allt annat som handlar om mig och det jag gillar

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela