kirsten

Sanna mina ord

Core Bosu

Publicerad 2009-01-28 22:01:19 i Allmänt,

Idag fick jag skäll av en tant i luren, jag var minsann inte serviceminded och jag jobbade ju absolut inte på hotellet så jag kunde ju inte veta hur det låg till. Hon skulle ringa och prata med repan direkt istället, hm, problemet där är bara att repan kopplar in samtalen till oss. Men very well then! Hade två andra riktigt bra samtal efter det så det känns bra ändå. Ska på dejt med min gamla lärare från gymnasiet som jag bokade in och en gammal stammis från Örebro ringde och blev helt salig över att det var just mig hon fick prata med. Blev riktigt rörd! :)

Idag testade vi ett nytt pass, Core Bosu. Core har vi varit på massor innan och jag älskar den träningen! Men detta pass är ett helt annorlunda. Här har man en liten halvboll eller vad man ska kalla det som man utgår ifrån. Man ska hela tiden fokusera på att hålla balansen på denna lilla boll. Usch, jag kommer vara död imorrn! Men det var så grymt skoj, 1 timme gick i 180, tycker att det kändes som 15 minuter! Synd att jag inte kan gå på detta alla onsdagar, men samtidigt finns det ingen annan dag jag kan stänga istället. Får passa på att gå de gånger det passar.

   

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kirsten

Kirsten, eller Christine för den som vill är 30 år gammal och är inflyttad Stockholmare sen 4 år tillbaka. Bor här tillsammans med mitt livs kärlek Martin och vår dotter Thilde som kom till världen den 9 april 2011. Här får ni följa vårt liv, från bebisprat till allt annat som handlar om mig och det jag gillar

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela