kirsten

Sanna mina ord

Feta grisar

Publicerad 2009-01-21 22:14:55 i Allmänt,

Vad trött jag blir på människor! Känner att idag är dagen då jag hakar upp mig på allt och alla! När jag åkte hem från jobbet och gick av vid min hållplats så är det alltid en massa folk ivägen. De går jättenära en och märker inte ens att man finns där, så tillslut får man själv väja för att inte hamna i kläm. Hur som helst så är det alltid lika spännade vid rulltrappan. Särskilt när man går av vid T-centralen, folk ska upp i den där trappen. Spelar liksom ingen roll om det finns vanliga trappor. Själv försöker jag alltid att välja trappor om de finns, jag menar det är gratis motion.

Idag då, när jag går förbi ett par i rulltrappen så muttrar tjejen att måste alla jämnt gå i rulltrappan? Varpå hennes kille svarar att ja alla är ju så stressade hela tiden så det måste väl. What?! Behöver jag tillägga att dessa två var lika runda som två bollar? Jag är inte det minsta stressad bara för att jag går i rulltrappan, jag känner bara att det är bra träning. Jag menar har ni nånsin gått i en lång rulltrappa? Det tar musten ur en, så det är inte direkt så att man har ett högt tempo när man gör det. Ibland kan det även vara bra att man gått i dem när de är i rullning för jag kan lova att man tokdör om man måste gå hela vägen upp i dem när de står still. Men det är klart, dessa feta grisar skulle väl ta pinkhissen istället.

Blir bara så trött! Hade lust att stanna till och säga, Ursäkta har du sett dig själv i spegeln på sistone? Usch!

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kirsten

Kirsten, eller Christine för den som vill är 30 år gammal och är inflyttad Stockholmare sen 4 år tillbaka. Bor här tillsammans med mitt livs kärlek Martin och vår dotter Thilde som kom till världen den 9 april 2011. Här får ni följa vårt liv, från bebisprat till allt annat som handlar om mig och det jag gillar

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela