kirsten

Sanna mina ord

I år gäller det!

Publicerad 2009-01-11 22:01:28 i Allmänt,

Vilken mysig dag detta blev! Började dagen med en brunch på Fåfängan med tjejerna från jobbet. Himla trevligt och väldigt smaskigt. Gjorde egna pannkakor på en liten häll och åt röka räkor och en massa annat mumsigt! Vägen upp var mindre rolig, då den endast gick uppför och den bestod av is! Tog en annan väg ner dock som var mycket säkrare att gå. Efter det en liten tur på stan med Linda, köpte ett par avklippta vantar. Sånna där marknadsvantar, till att ha på jobbet. Är så himla kallt i vårt rum. Så nu kan jag ha både varma ben under filten och varma händer. Nice!

När jag satt och väntade på t-banan ringde Martin och sa att hans bror med familj skulle komma över. De skulle fixa fika och vi behövde inte tänka på nåt. Men när vi möttes upp vid Ica för att handla lite till maten så ville han ändå köpa en längd. Jag var inte lika sugen på det, läser för fullt i Den hemlige kocken, och genom att göra det får man upp ögonen för en massa saker. Så jag bestämde mig snabbt där vid disken för att vi själva skulle baka en kladdkaka. Hann både städa, baka och vispa grädde på mindre än 20 minuter ;) Nog för att kakan skötte sig själv i ugnen sen.

Så kom de över med världens godaste fruktsallad, blev ett trevligt kalas. Med både Guitar Hero och Singstar. Me löööv! Hann dock inte med nån träning, men vad gör det när man fick mysa med bebis och storasyster? Lagade god mat idag med. Himla bra kokbok det där. ;)

Har funderat och funderat angående Vätternrundan i år. Ikväll togs beslutet. Eller egentligen hade vi nog gjort det för ett tag sedan ;) Vi kör! Natten till den 13 juni cyklar vi iväg. 3:e gången gillt och i år kan det inte sluta på något annat sätt. Det finns ingen annan väg än att ta sig hela vägen runt. För det finns ingen tid till att göra detta igen förens om ett par år. Så nu jäklar!  Jag är om än mer taggad i år och jag kommer ladda som en gnu! Jag hoppas att ni alla hjälper mig med, peppa, peppa! Ett extra plus är om ni står vid mål och jag vet att ni finns där, för då måste jag ju verkligen ta mig dit ;)

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kirsten

Kirsten, eller Christine för den som vill är 30 år gammal och är inflyttad Stockholmare sen 4 år tillbaka. Bor här tillsammans med mitt livs kärlek Martin och vår dotter Thilde som kom till världen den 9 april 2011. Här får ni följa vårt liv, från bebisprat till allt annat som handlar om mig och det jag gillar

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela