kirsten

Sanna mina ord

Migrän

Publicerad 2009-01-26 23:38:45 i Allmänt,

Vet inte vad det tagit åt mitt huvud, det bultar och det flimrar. Jag vill inte ha det så längre, smög sig på lite fint i lördags på bion och har inte släppt sen dess :( När vi gick från bion undrade Martin vad jag sysslade med då jag plötsligt högg tag i honom, anledningen till detta var att jag fullkomligt tappade balansen och det bara snurrade i skallen. Inget vidare, men jag har ju varit med om detta förut och läkarna vet inte vad det beror på. Har genomgått många undersökningar utan resultat. Först trodde de att det berodde på mitt låga blodtryck, men när det snurrar till även när man ligger ner så trodde de inte att det var det, så det gick från allt mellan elepsi till hjärntumör. Ja, jag lever ju fortfarande :) Men det är som sagt mindre skoj att det bankar i huvudet och det bara snurrar. Men men, jag höll ut hela dagen på jobbet, tog lite tabletter lite då och då, men inte för att det hjälpte så mycket tyvärr.

Imorrn ska vi ändra vår telefoni. Vi ska gå emot våra principer. Martin som jobbar med just telefoni har alltid sagt att man aldrig ska gå ifrån Telia, men just nu känns det verkligen inte värt att betala den hutlösa summa de tar ut! Abonemanget kostar mer, mycket mer än de få kronor vi ringer för. Så imorrn ska han ändra detta, så kommer vi ringa mer eller mindre gratis. Det är bra det :) Martin ställde dock det smarta frågan, ska vi ha kvar samma nummer? Hm, mitt lilla pucko, det är väl klart att vi ska ha det! Vi kan ju inte bara byta utan att nån vet om det eller hur? Smarto!

Nu pallar jag inte mer, time for bed!

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kirsten

Kirsten, eller Christine för den som vill är 30 år gammal och är inflyttad Stockholmare sen 4 år tillbaka. Bor här tillsammans med mitt livs kärlek Martin och vår dotter Thilde som kom till världen den 9 april 2011. Här får ni följa vårt liv, från bebisprat till allt annat som handlar om mig och det jag gillar

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela