kirsten

Sanna mina ord

Barnvakt deluxe

Publicerad 2009-07-05 20:37:08 i Allmänt,

Vilken start på semestern, mulet och regn, jo jag tackar jag! Precis vad som stod på min önskelista. Att det ska vara 5 grader varmt och mulet uppe i Åre glädjer mig ännu mer. Vad hände med min solsemester? Men vädergudarna har ju haft fel förr så vi hoppas väl på det nu med. Annars finns det ju massor att fixa med här hemma, så jag går nog inte sysslolös.

Helgen började med att Martins systerdotter Ella kom, då hon skulle spendera den med oss ensam för första gången. Bilen tog oss till grannstaden Södertälje och Tom Tits, där det lektes och stojades hela dagen. Men skoj var det! Även för mig och Martin. Men det var ett trött gäng som brummade hemåt i regnet. Väl hemma promenerade vi hem till Familjen P, där det busades och stojades lite till. Så det var ett ännu tröttare gäng som gick hem. Lyckades natta Ella nästan med detsamma, bravo!

Var rätt orolig att det skulle bli en tidig morgon runt 6-tiden, men nej, lilltjejen sov snällt till klockan halv åtta. Det kan man inte klaga på! Jag är rätt nöjd med att ha en så klok mamma som jag har med, som nästan skrek nej när jag tyckte att vi skulle ha en 160 säng. "Det går inte Christinte, tänk när ni får små barn..." Inatt fattade jag varför. Jag och Martin har legat klistrade till varsinn kant medan Ella rullat runt som en galning.

Idag blev det Mulle Meck parken med Familjen P. Himla mysig dag! Och vilken park. Helt uppbyggd av gammalt skräp i plåt. Fantastiskt! Men nu är jag trött, helt slut rent ut sagt. Hade planerat en lugn och mysig kväll med jordgubbar, chips och dip och en film. Martin han tänkte annorlunda och gick ut och sprang. Rolig kille man har! Så nu funderar jag på att låta tröttheten ta över och strunta i allt gott och somna. Så trött är jag!

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kirsten

Kirsten, eller Christine för den som vill är 30 år gammal och är inflyttad Stockholmare sen 4 år tillbaka. Bor här tillsammans med mitt livs kärlek Martin och vår dotter Thilde som kom till världen den 9 april 2011. Här får ni följa vårt liv, från bebisprat till allt annat som handlar om mig och det jag gillar

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela