kirsten

Sanna mina ord

Ringlös

Publicerad 2009-07-07 10:29:33 i Allmänt,

Var har solen tagit vägen? Jag har semester, kan inte vädret förstå det? Snälla rara! :) Nog för att det är rätt skönt att det inte är så tryckande som det har varit, men det behöver ju inte bli så här kallt som det är nu. Igår hade vi en heldag på stan. Jag som inte skulle köpa nåt annat än ett par tröjor då min garderob består av svarta t-shirtar endast. Kom jag hem med några tröjor? Nej, inte alls. Hittade inga som jag ville ha. Brukar ju faktiskt vara så, när man verkligen behöver nåt så hittar man det inte. Men fick med mig lite örhängen, hårband (mitt flög av när jag badade förra helgen), en underbar skulptur till sovrummet och sist men inte minst ett par skor! Haha! Jag dör. Jag behöver absolut inga fler par skor, men dessa har jag gått och kikat på sen de kom in i butiken. Nu var det 50 % rabatt på priset så då var det liksom inget att orda om. Jag skulle ha dem. Martin godkände till och med köpet ;)

När jag och Martin cyklade runt Hjämaren pajade jag mitt ringfinger. Det blev ett sånt tryck av handskarna mot ringen samt att det var rätt varmt den dagen, så det blev som ett sår. De resulterade i att jag fick skippa min förlovningsring ett par veckor. Sen skulle vi på fest och då ville jag ha den på mig igen, den dagen var det också varmt så såret kom tillbaka. Så det var bara att ta av sig ringen igen. Så roligt att gå runt med den i ett halsband som en änka som förlorat sin man. Sen tog jag på mig den igen och det funkade till igår. Då kom såret tillbaka och började dessutom att vara! Så nu struntar jag i den där sabla ringen! Med tanke på det illröda streck jag har där så ser nog alla att jag hör ihop med nån ;) Såret måste bort innan jag sätter på mig ringen igen. Inte minsta streck ska synas.

Är färdigpackad inför Åreresan nu med. Har aldrig varit klar så tidigt. Har diskat och nu väntar vi bara på att laga lunch så att vi kan åka. Kan man äta lunch halv elva på dagen månne? Fattar knappt att vi äntligen ska få komma upp dit och se stugan och allt. Kommer bli helt underbart, även fast det inte kommer vara någon solresa. Ska eventuellt åka down hill, har nog trots allt blivit en riktig cykeltjej ;) Resan avslutas med att Martin simmar Vansbro, i sina otroligt heta speedos! My Godness! Nej, nu ska jag klippa Martin. Långhårigare kille får man leta efter. Hörs om en vecka!

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kirsten

Kirsten, eller Christine för den som vill är 30 år gammal och är inflyttad Stockholmare sen 4 år tillbaka. Bor här tillsammans med mitt livs kärlek Martin och vår dotter Thilde som kom till världen den 9 april 2011. Här får ni följa vårt liv, från bebisprat till allt annat som handlar om mig och det jag gillar

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela