kirsten

Sanna mina ord

Bedövad

Publicerad 2009-06-03 21:40:49 i Allmänt,

Idag pallrade jag mig iväg till jobbet. Fick lite smärre panik när jag hörde att en av datorerna gått sönder under de dagar jag varit hemma. En av de viktiga datorerna som länkar in bokningarna från systemen så att vi slipper göra det själva. Men som vi nu alltså bokning för bokning måste stansa in själva. På ett så här pass stort hotell är det inte alls nåt att leka med. Vi sitter alltså fyra personer på denna uppgift och ändå finns det bokningar kvar. Hel galet. Men kul att det händer nåt ;) Blev utskälld av en medlem idag med som inte ville förstå att det inte går att få ta del av sitt avtalspris under kongresser. Ja, jag säger så det.

För att klara av dagen öppnade jag medicinskåptet innan jag åkte och plockade med mig Thailandstabletterna. En röd jäkel som dödar alla bakterier i magen och en grön jäkel som stoppar allt arbete i magen. Så nu hoppas jag på att slippa toaletten under några dagar. För är det nåt dessa tabletter gör så är det att funka! Nog för att jag mådde så illa att jag tappat matlusten under lunchen, men det får det vara värt! vet dock inte vad jag gör när kuren är slut? Åker till Thailand igen? Eller kanske att de har samma kurer i Mexico. Mohahaha! Då ska det handlas! ;)

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kirsten

Kirsten, eller Christine för den som vill är 30 år gammal och är inflyttad Stockholmare sen 4 år tillbaka. Bor här tillsammans med mitt livs kärlek Martin och vår dotter Thilde som kom till världen den 9 april 2011. Här får ni följa vårt liv, från bebisprat till allt annat som handlar om mig och det jag gillar

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela