kirsten

Sanna mina ord

Ilska

Publicerad 2009-03-04 22:19:42 i Allmänt,

Ibland är det skönt att få blir riktigt arg, men man måste välja sina tillfällen. Helst av allt skulle jag ibland bara vilja ställa mig vid en klippa och bara skrika och skrika och efter det skulle det vara bra. Nu är det inte så ofta man har den möjligheten dock. Vissa människor verkar ta detta ett steg längre och tar ut sin ilska på en hotellbokare, oftast verkar det dessutom vara jag som får de samtalen hos oss. I måndags hade jag två liknande samtal nästan efter varandra, är det meningen att man ska palla med att få höra att man är elak och att man inte kan tala med en vuxen människa på det viset? Undrar om en sån människa inte själva förstår att de kanske borde rannsaka sig själva innan de hoppar på någon annan? Skönt är det då när man kan ventilera med sina arbetskollegor, eller bara höra lite pepp medan man går igen om dessa samtal. Precis så är det hos oss :)

Igår fick jag även banka ur mig min egen ilska över dessa typer. Det går inte ut över nån, bara Martin som igår fick sig en smäll i magen. Men han gav igen när det var dax för sparkarna då han träffade mig mellan benen...hm...jag tror att han har missförstått det hela... Skoj var det i alla fall, nya övningar som var sjukt jobbiga. Så jag har lite svårt att röra mig idag. Dubbeltränade igår med. Först ett danspass och sen boxningen. Men skoj att vara igång igen! Nu jäklar!

Idag har jag varit på visning på Sign med, det var skoj. Fina rum och allt var väldigt fräscht! Men det har ju å andra sidan bara funnits i ett år. Ska gå run till alla hotell som finns med bland våra "konkurrenter" är det tänkt. Bra faktiskt. Vi ska även en sväng till Casinot och sen till Junibacken. Skoj att det händer lite! Plus att det är himla bra att veta vad man säljer. Så på lördag ska jag på brunch på Berns, asiatisk sådan. Kan bli trevligt!

Kommentarer

Postat av: gelinda

Publicerad 2009-03-07 10:40:50

Ja, det finns verkligen människor till allt..:/

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kirsten

Kirsten, eller Christine för den som vill är 30 år gammal och är inflyttad Stockholmare sen 4 år tillbaka. Bor här tillsammans med mitt livs kärlek Martin och vår dotter Thilde som kom till världen den 9 april 2011. Här får ni följa vårt liv, från bebisprat till allt annat som handlar om mig och det jag gillar

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela