kirsten

Sanna mina ord

Melodifestivalladdning

Publicerad 2009-03-08 22:23:40 i Allmänt,

Bara 6 dagar kvar till den stora svenska finalen av Melodifestivalen. Ska bli himla skoj att i år få se den på plats. Visst. att förra året få sms mitt i den thailändska natten om hur det gått var ju inte fy skam det heller. Men nu kommer den som sagt att ses på plats i Globen, eller vad den numera kallas. För mig kommer det alltid att vara Globen i alla fall. Jag tror att det kommer att se ut så här:
1.

 
2.

 
3.

 

Sen tror jag att det kan bli som Aftonbladet skriver idag.


 
Men vi får helt enkelt vänta och se vad som sker på lördag. Det är bra låtar och de 3 första riktigt dansvänliga enligt mig. Låtar som sätter sig på hjärnan. Till och med Martin sitter och sjunger med, han hoppas på Carolines låt tror jag bestämt :) Fin låt, men jag tycker texten är så fruktansvärd och med tanke på vad jag skrev i mitt tidigare inlägg så är jag ju inte så långt ifrån tårarna.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kirsten

Kirsten, eller Christine för den som vill är 30 år gammal och är inflyttad Stockholmare sen 4 år tillbaka. Bor här tillsammans med mitt livs kärlek Martin och vår dotter Thilde som kom till världen den 9 april 2011. Här får ni följa vårt liv, från bebisprat till allt annat som handlar om mig och det jag gillar

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela