kirsten

Sanna mina ord

Planering

Publicerad 2009-03-20 23:41:08 i Allmänt,

Jag börjar fundera på vad det är med luften här i Stockholm? Så sjuk som jag varit under min tid här har jag inte varit på hela min livstid tror jag. Eller är det som så att jag förträngt alla sjuka dagar i Örebro, eftersom man där inte "kunde" vara det? Ja, inte vet jag. Men jag är trött på att ställa in pass efter pass för att antingen jag eller Martin är sjuka. Nu får det vara slut på detta! För jag har minsann inte tid med detta, inte om jag vill klara en bra tid på Vättern i alla fall. Tur att man i alla fall har vettet att ta sig en och en annan promenad när man inte klarar av träning med högre tempo. =P

En annan sak man kan tröttna på är att vara den enda som planerar. Man sitter och kollar upp biljetter för att ta sig till Åre för att fira påsken med Martins familj. Man tar ledigt för att detta ska vara möjligt, trots att man egentligen inte har några dagar att ta av. Man påminner om att den andre måste ta ledigt och även boka biljetterna. Men vad händer? Inget. Efter 2 veckor kommer Martin och säger att nu har minsann han med fått ledigt, ja det var ju bra.

När jag sen då går in för att kolla status på biljetterna så har de höjts med 200 kronor. Ringer och säger till om att nu måste de bokas. Ja, visst det ska göras under kvällen. Det görs inte. När Martin sedan 2 dagar senare kommer på att just det vi ska boka biljetter, ja då är det fullbokat! Grattis! Försökte hitta nya biljetter med andra bolag, men det skulle kosta närmre 3000:- för oss två. Inte riktigt värt det. Tåg ja visst, men det fanns endast sittplatser kvar och det lockar mindre under en natt...Så tillslut räknade vi ut att det skulle bli billigare att själva ta bilen upp de 70 milen. Hur kan det ens vara möjligt? Så ja, nu väntar det en härlig bilresa för oss två istället.

De negativa är att det kommer ta aplång tid, det är för jäkla tråkigt att sitta i en bil så länge, ja jag kan nog fortsätta en stund till. Det positiva är att man inte behöver störa sig på andra, man får äta hur mycket godis man vill när man åker långt med bil, vi kan åka direkt hem till oss på söndagen, vi kan ta de stoppen vi vill, osv osv.

Det jag vill säga är att det inte alla gånger är så förbaskat roligt att vara den ende som planerar i det här hushållet...Jag kan göra mycket men inte allt...Men trots denna brist så är Martin underbar, vill bara påpeka det :)

Kommentarer

Postat av: Micaela

Publicerad 2009-03-24 14:56:59

Åh, jag känner igen mig i det där. Fruktansvärt frustrerande faktiskt. Dessutom är min Martin den största tidsoptimisten i nordeuropa vilket resulterar i att i 9 fall av 10 så blir det aldrig som jag tänkt det, eftersom Martin skall vara så förbaskade sen med sina grejer. Grr!

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kirsten

Kirsten, eller Christine för den som vill är 30 år gammal och är inflyttad Stockholmare sen 4 år tillbaka. Bor här tillsammans med mitt livs kärlek Martin och vår dotter Thilde som kom till världen den 9 april 2011. Här får ni följa vårt liv, från bebisprat till allt annat som handlar om mig och det jag gillar

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela