kirsten

Sanna mina ord

Jag är kär!

Publicerad 2009-11-05 22:44:04 i Allmänt,

Ojoj, veckan har gått fort! Kan bero på att vår kära kollega fortfarande ligger hemma däckad. Kraken! Har visst bihåleinflammation och "vanlig" influensa. Skönt att det inte är svinis i alla fall. Vilket vår arma granne drabbats av! Stackars Calle, 81 år, Kohl, har nyligen haft en hjärnblödning och så drabbas han av detta med. Den ena armen svällde visst upp och blev alldeles blå och allt hans fru kunde göra var att skratta åt eländet! I lördags ramlade han i t-banan med. Men inget skrämmer dessa. Kommer detta vara Martin och jag om 60 år? Så glada och lyckliga över de år vi fått tillsammans att inget skrämmer oss. De är så söta våra grannar ♥

Imorrn väntar Winnerbäck! Åh, vad jag längtat och så är vi redan här! otroligt! Packat biljetterna så att jag inte glömmer dem imorrn, för då skulle det blivit stressigt. Frågan är nu vad jag ska ha på mig? Alltid ett problem.

Ska sätta mig och beställa smycken nu, ska vara klart imorrn. Men tjejen la ut nya bilder idag så nu blev det ännu svårare. Ta gärna en titt Hon gör grymt mycket snyggt! Svårt val!

3 ♥

Kommentarer

Postat av: Ida

Publicerad 2009-11-06 07:28:52

Hehe jo det finns risk men de ska ju bli utekatter inom ett halvår och då kommer de minsann inte få en sådan dyr om denna går sönder =)

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kirsten

Kirsten, eller Christine för den som vill är 30 år gammal och är inflyttad Stockholmare sen 4 år tillbaka. Bor här tillsammans med mitt livs kärlek Martin och vår dotter Thilde som kom till världen den 9 april 2011. Här får ni följa vårt liv, från bebisprat till allt annat som handlar om mig och det jag gillar

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela