kirsten

Sanna mina ord

Fredagsmys

Publicerad 2009-10-16 22:14:16 i Allmänt,

Helg igen. Var tog veckan vägen? Försökte jag inte nyss ta mig upp ur sängen efter en fartfylld helg? Måndag-fredag, måndag-fredag, måndag-fredag och så nåt där emellan som liksom bara sveper förbi. Tänk om veckorna kunde fortsätta att gå så fort, men att helgerna liksom saktade av lite och det skulle kännas som att man var ledig lite längre? Ok, snart är julen här och då blir det ju några fler dagar, men ändå. Hur blir det nästa år? När det inte finns en endaste liten röd dag så långt ögat når?  Very well, tur att man tar en lite längre semester under vintern/våren. Känns som att det är lite av min grej faktiskt.

Idag gick det så långt på jobbet att vi tände en massa värmeljus, nånstans måste vi ju få värme ifrån. Jag minns när jag stod på mitt gamla jobb och frös arslet av mig so to speak, när det byggdes om och vi inte hade nåt tak. Så är det mest hela tiden hos mig nu med. Skoj. Jag ska inte klaga, har ju både filt och ljus ;)

Letar efter ett par gummistövlar, ska till Järnbo imorrn och plocka svamp med svärmor och alla barn kan jag tänka. Men jag äger inga och svärmor har på tok för stora fötter för att mina små ska kunna trivas i ett par lånade av henne. Jag har försökt, men det är himla svårt att gå i ett par för stora stövlar. Man halkar mest omkring och så kan man ju inte ha det. Men när jag testade ett par idag så funderar jag på hu de tänkt? Lika tighta som mina vanliga finstövlar, men ska man inte få plats med jeans och så i dem? Så var det för i alla fall...knasigt. Men jag får kolla efter vägen hemåt helt enkelt.

Just nu spelas denna samt deras Gloria flitigt på kontoret, jag och Åsa är Mando diao frälsta ;)

Kommentarer

Postat av: Micaela

Publicerad 2009-10-17 00:42:02

Jag vet inte om de finns kvar, men det fanns ett par fodrade urläckra gummistövlar på Åhléns. Kolla där! Låten svänger riktigt ordentligt :) Kram

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kirsten

Kirsten, eller Christine för den som vill är 30 år gammal och är inflyttad Stockholmare sen 4 år tillbaka. Bor här tillsammans med mitt livs kärlek Martin och vår dotter Thilde som kom till världen den 9 april 2011. Här får ni följa vårt liv, från bebisprat till allt annat som handlar om mig och det jag gillar

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela