kirsten

Sanna mina ord

Helg igen

Publicerad 2009-10-30 23:13:49 i Allmänt,

Fredag och måndag. I know, jag har sagt det förr. Men det är ju så. Hoppas på att det blir mer att göra nästa vecka dock. Höstlov runt om i landet gör att det blir rätt dött. Visst, gäster har det funnits, men de gör ju inte så att jag får jobba så mycket. Det är människorna på kontoren som ordnar den biten och de verkar ha varit lediga de med. Men man måste få en chans att andas ibland med och det är den chansen vi haft nu. Bara på det igen på måndag. Nya krafter helt enkelt. :)

Fick mysa med bebis idag på kontoret. Chefen kom in för att säga hejdå till en av våra kollegor som slutade idag. Då passade hon på att hälsa på vår nye big boss och då vaknade lillgrabben. Ville låta henne få chansen att prata lite med honom, så jag passade på att gosa lite. Klickade direkt. Det där med barn är nog min grej trots allt ;)

Väl hemma så var det handling på g. Sen somnade jag i soffan en kortis och sen var det dax att laga mat. Och nu har hela kvällen redan gått. Men det är helt ok, har hela helgen helt ledig. Inget farande och inget flängande. Många har bjudit till fest men vi har tackat nej till alla. Känns himla skönt faktiskt. Nästa helg drar ju alla utflykter igång igen så det gäller att passa på. Så här ska vi roa oss med storstädning, en tripp till Net on net för att skaffa stativ till högtalare. Tros att jag kanske hoppar in på Ikea då. Mer ljus behövs. Förstår inte var de tagit vägen, hehe!

Ja, Micaela. Vad ska jag säga? Bok nummer 1 var kanske den bästa. Nummer 2 och 3 är helt ok. Men jag börjar bli så irriterad på hur naiv man kan vara. Känner att det kanske ändå är böcker för ungdomar? De är helt klart läsvärda och man fastnar ju helt klart. Men som sagt, jag känner att Bella är naiv och ja. Jag vet inte vad jag ska säga. Nu har jag inte läst klart hela 3:an och 4:an har jag inte alls. Så jag vet ju inte hur saker och ting slutar, så ska kanske inte yttra mig allför mycket heller. Men jag tycker nog ändå att du ska fortsätta att läsa dem :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kirsten

Kirsten, eller Christine för den som vill är 30 år gammal och är inflyttad Stockholmare sen 4 år tillbaka. Bor här tillsammans med mitt livs kärlek Martin och vår dotter Thilde som kom till världen den 9 april 2011. Här får ni följa vårt liv, från bebisprat till allt annat som handlar om mig och det jag gillar

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela