kirsten

Sanna mina ord

Tjejsnack #27

Publicerad 2009-10-11 20:03:51 i Tjejsnack,

Förväntan

1. Vad väntade du senast på?
Att Martin skulle nyktra till så att vi kunde bege oss hemåt. Han var så bakis att han inte kunde röra sig ;) Det tyckte både jag och mina föräldrar var riktigt roligt, vi är elaka jag vet. Men han är alltid den skötsamme, ja nästan i alla fall.


2. Vad ser du fram emot just nu?
Att fira Martins pappa nästa helg, att det snart är jul, att vi kommer att komma iväg på vår resa, att jag inom några veckor ska få se Winnerbäck, att jag ska till Göteborg med kusin vitamin och se Kent, ja det är mycket jag ser fram emot. Mer finns, men en del är hemligt ;)


3. Vem längtar du efter?
Min bror. Vill att han ska flytta hem igen. Eller han kan ju i alla fall flytta till Sverige :)


4. Vad saknar du?
Egentligen inget alls. Jag har allt jag kan önska mig. Det enda är att man skulle vilja ha alla lite närmre så att man kan ses lite oftare :)

5. Vad gjorde du förra veckan?
Låg här hemma och var sjuk och tyckte synd om mig själv...orkade inte med så mycket annat. Eller jag bakade och städade lite, men med väldigt många pauser.

Tjejsnack

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kirsten

Kirsten, eller Christine för den som vill är 30 år gammal och är inflyttad Stockholmare sen 4 år tillbaka. Bor här tillsammans med mitt livs kärlek Martin och vår dotter Thilde som kom till världen den 9 april 2011. Här får ni följa vårt liv, från bebisprat till allt annat som handlar om mig och det jag gillar

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela