kirsten

Sanna mina ord

Hösten är här

Publicerad 2009-09-29 22:05:12 i Allmänt,

Åh, burr burr sicket väder vi fått. Nog för att det är mysigt att kunna sitta inne med tända ljus och svepa en filt runt omkring sig. Men hur det än är så måste man ju faktiskt bege sig ut nån gång med. Dessutom spelar det inte så stor roll om man är inne eller ute, i alla fall inte på jobbet, för där är det kallt! Säljarna verkar inte förstå detta, eller så är de i klimakteriet allesammans trots att ingen av dem är i närheten av den åldern. Men de öppnar dörrar till höger och vänster och längst in sitter vi och huttrar. Kan säga att trots kostym på så är det kallt! Vi går givetvis och stänger den förbannade dörren, men 5 minuter senare står den minsann öppen igen. Behöver jag säga att de även har sina airconditions på? Knasbollar!

Jag har inte haft en ordentlig höstjacka sedan urminnes tider, ja visst jag har en skinnjacka, men jag vill gärna ha en kappa med. Tanten Agda inom mig vet ni ;) Nej, men nåt som passar till lite mer fina kläder. Ja jag tror att ni fattar. Hur som haver, idag var vi till Kista för att köpa presenter till Martins äldsta brorsdotter. Själv ville jag ha ett par jeans då jag typ äger ett par som jag gillar. Jeans är inget jag direkt gillar att köpa ;) Jaja, kom inte hem med några jeans men faktiskt en jacka. Det roliga med det hela är att det inte alls är nån fin kappa. Nej, den går minsann åt det lite mer sportiga hållet. Hahahahah! Men fin var den. Hittade även ett superfint armband. Är helt kär i Pearls for girls. Skulle nog kunna köpa alla deras smycken tror jag!

Väl hemma började jag läsa lite bloggar och hittade att man minsann kan buda på väggdekorer så det började jag göra. Eller jag planerade mina bud väl, det första gick åt fanders men det andra vann jag! Så inom kort kommer det hem en fin väggdekor till mig! Me like a lot! När jag sedan började visa Martin de jag lagt i min minneslista och andra som jag bara tyckte var fina började han klia sig i huvudet och frågade lite snällt om var jag tänkt ha alla dessa dekorer ;) Man behöver ju faktiskt inte köpa alla, trots att de är väldigt fina ;)

Måste bara rekommendera en serie, Mannen under trappan, en helt underbar serie. Eller underbar kanske man inte ska kalla den, för den är otroligt mörk och hemsk. Men sjukt spännande!

8 <3

Tjejsnack #25

Publicerad 2009-09-28 21:53:03 i Tjejsnack,

Sjukligt

1. Vilka barnsjukdomar har du haft?
Oj, jag tror jag har haft de flesta faktiskt. Men inte helt 100. Vattkoppor vet jag men det blev aldrig så allvarligt på mig. Men sen då? Kanske bara tror helt fel att jag haft dem ;)


2. Av vilken anledning besökte du senast ett sjukhus?
Martin hade voltat med cykeln och jag fick skjutsa dit honom för att kolla att inget hade gått sönder inombords.


3. Har du några ärr på/i kroppen, varför?
Åh, ja! Jag har säkert 100 myggbettsärr, alltså för att jag kliat så mycket på myggbeten att de blivit kvar i form av vita små prickar. Sen har jag ett ärr på handen efter att ha slagit upp den i värmeledningarna i ugnen. Klantigt, jag vet! Och så ett vackert ett på benet efter att jag voltade med min cykel när jag var 12. Vackert värre!


4. Hur tänker du om vaccin för svininfluensan?
Känns inte som att jag är med i nån av riskgrupperna och när man hör att det är som en vanlig influensa så känns det rätt onödigt. Samt att man inte gjort särskilt många tester på det så man vet ju inte om det kommer att funka ändå...

5. Var går din gräns för att åka hem till någon som är sjuk?
Jag åker ogärna hem till nån som är mer än förkyld. I alla fall när jag vet om att de är sjuka. Bättre att de får vila upp sig med så kan vi träffas när de är friska istället.

Tjejsnack

Bra vecka

Publicerad 2009-09-24 22:43:34 i Allmänt,

Jag hade cirka två veckor på mig att lyckas med nåt som är omöjligt. Kan inte säga att jag lyckats ännu får jag har inte provat klänningen sedan i söndags och då såg det så där ljust ut. Men när jag vägde mig idag så visade vågen på -1 kilo. Tycker jag är helt underbart jobbat. Då det varit lite si så där med träningen denna vecka, då Martin vilar upp sig inför loppet på lördag. Så jag fortsätter med min fina frulle med yoghurt och frukt. Mums! Ibland behövs det lite förändringar så löser sig resten av sig självt. Men min bror är här på lördag så jag får ta hans experthjälp där. Då kommer han även med en något bättre locktång än den jag har. Så fin i håret ska jag nog bli med.

Är helt imponerad av mig själv med, idag har jag jobbat, men när jag kom hem slängde jag in de första maskinerna med tvätt, planterade mina nya plantor på balkongen, cyklade iväg till vägningen, åkte hem, fixade med nästa lass med tvätt, åkte och handlade, väl hemma så bakade jag 2 sorters kakor och så lite mer tvätt på det och lite mat i magen. Grymt va?

Imorrn kommer min familj hit, middag står på tapeten och bara umgås antar jag. Jag hinner inte med så mycket mer eftersom jag stänger. Lite tråkigt men så är det. De är ju kvar över natten så när Martin pinnar iväg till Lidingö så får väl de hjälpa till med min utstyrsel alle sammans. Ser det framför mig hur pappa hjälper till att välja klänning, färgblind som han är ;)

Nej, mer än så här blir det inte idag, jordens tråkigaste blogg, jag vet. Men men...ska fixa med kakorna inför morgondagen då vi ska få se chefens lilla son :) Mys!

Tjejsnack #24

Publicerad 2009-09-22 22:09:29 i Tjejsnack,

Böcker

1. Använder du bokmärke när du läser, vilken typ?
Nej, även fast jag har ett jättefint så gör jag oftast hundöron i böckerna. Men det gäller dock endast för mina pocketböcker, mina "finböcker" använder jag mitt bokmärke till.


2. Vilken är din favoritbok?
Oj, jag kan inte säga att jag har EN favoritbok. Då jag läser så mycket så har jag alldeles för många!


3. Favoritförfattare?
Denna fråga är också rätt svår att svara på, har många favoriter. Men jag läser gärna böcker av Camilla Läckberg, Margit Sandemo, Liza Marklund, Penny Vincenzi mfl.


4. Läser du samma bok fler ggr?
Njae, har väl hänt nån gång. Men det finns ju så mycket man vill hinna läsa, så det är dumt att ödsla tid på nåt man redan läst. Men hade nog tänkt dra igenom Millenium-trilogin igen, bara för att uppdatera mig. Skulle vilja läsa min Sagan om Isfolket serie igen med, men det är för att jag började med denna när jag var runt 11 år. Man kan inte komma ihåg alla 47 böckerna!

5. Finns det någon bok du önskar det gjordes film på?
Ja, många! Jag skulle vilja att de gjorde en BRA filmatisering av Camilla Läckbergs böcker, Sagan om Isfolket, ja jag jan fortsätta i all oändlighet ;)

Tjejsnack

Underbara helg!

Publicerad 2009-09-20 22:39:28 i Allmänt,

Så kan ytterliggare en helg läggas till handlingarna! Jag säger som min före detta kollega alltid brukar säga, det finns bara måndagar och fredagar! Jag tror banne mig att det är sant. Ok, nog för att det är söndag idag, men i alla fall! Innan vi vet ordet av så har vi en fredag igen! Denna helg har jag hunnit med mycket. Började med att komma hem till ett städat hem, sånt gillar jag! Mer av det tack. Sen funderade vi i ett år kändes det som på vad vi skulle äta. Slutade med Libanesiskt. Mums! Sen knatade vi iväg till bion, hade verkligen noll förväntningar så jag tror att det var därför jag gillade denna del bättre än den förra då jag hade skyhöga förväntningar. Såg Flickan som lekte med elden. Ok, inget slår ju böckerna, men så är det ju alltid.

I lördags åkte vi till Grönan med Martins brorsdotter Julia. Behöver jag säga att hon älskade det? Förra gången vi var där så hade vi hennes lillasyster med och det innebar ju att det var lite svårare att åka saker eftersom vi var tvungna att vakta henne. Samt att det var sjukt mycket folk då med. Men nu hann vi med flera åk. Vi började med Nyckelpigan, fick platserna längst bak som jag läst på deras hemsida att de ska vara de läskigaste platserna. Skoj var det. Sen var det Tekopparna och först snurrade det ju bara lite lätt och då var det ju inga problem, sen snurrade det lite mer. Då mådde vi illa ;) Då passade det med en fikapaus, den största glassen valdes och hälften åts upp. Sen var det Flygande elefanterna som gällde och då skulle vi inte flyga, men när vi väl började åka så var det ju klart att vi flög ;) Vi fick även med henne in i Lustiga huset. Det var kul i 2 sekunder. För sen blev det otäckt, men jag fick henne att fortsätta och det blev ju kul tillslut. Speciellt i Flygande mattan på slutet. Den blicken som blev på kortet är obetalbar! När hon fick testa sockervadd för första gången så var det höjdpunkten på dagen.

Väl hemma stressade vi som tusan för att hinna till O´learys för att käka med tjejerna från jobbet. Blev en kväll proppad med mat och goda drinkar, samt långa promenader. Haha! Skoj!

Idag har vi passat minstingen istället. Blev en långpromenad i solen. Himla nice! Hann även med Kista galleria och har nu införskaffat de underkläder jag behövde till klänningen jag ska ha på lördag. Men jag är f-n inte säker på att det blir den ändå. Testade en annan idag som jag har, coh eventuellt blir det den. Kunna andas eller inte, det är frågan?

Why?

Publicerad 2009-09-17 23:05:44 i Allmänt,

Varför ska allt vara så komplicerat för? Jag bara undrar? Hur ska jag veta vad som är rätt och vad som är fel? Ska jag göra si eller så? Ska jag ta den vägen eller den andra? Kan man inte bara få bara barn igen och låta mamma och pappa göra valen åt en? Det är inte lätt att bli vuxen på nåt sätt faktiskt. Men det tåls helt klart att fundera på. Men är jag redo?

Haha kvällens middag fick jag inte ha för mig själv ;) Älskade lille katt!

Lista

Publicerad 2009-09-16 17:59:31 i Allmänt,

Namn: Linda Maria Christine Karlsson
Piercingar: Naveln
Tatueringar: 2 eller det beror ju på hur man räknar, en i nacken och 3 stjärnor blir ju 4 ;)
Längd: 164
Skostorlek: 36-37
Hårfärg: Röd
Är du kär i någon: Absolut!
Önskar du att du bodde någon annanstans: Nej, men jag vill flytta hit mina vänner!

Vilket shampoo använder du: Hm, nåt från Loreal och så blandas det lite hejvilt
Vilken parfym använder du: Stella
Vad är du rädd för: Mörkret
Gillar du att tvätta: Ja, faktiskt. Men jag hatar att sortera kläderna sen
Gillar du Berg-och-Dalbana: Jag älskar att åka dem!

SENASTE…
Film du hyrde:
Oj, kommer inte ens ihåg när jag gjorde det senast...
Film du köpte: Hm, ingen aning?
Låten du lyssnade på: Nåt på radion, har Radio 107,5 på så nån Dance låt :)
Låten du hade på hjärnan: En låst som Julia fått dansa till i helgen, barnlåt
Låten du laddade ner: Jag gör inte sånt ;)
Personen du ringde: Försökte ringa hem, men var inget svar...
TV program du tittade på: Idol igår kväll
Personen du tänkte på:

FAVORIT…
Mat: Massamankyckling, eller pad thai eller mammas currykyckling!
Låt: Just nu, Gotta feeling
Sak att göra: Umgås
Sport: Om jag själv ska utöva den helt klart boxning
Dryck: Rosévin, Pepsi max
Kläder: Mysbyxor
Film: Oj, har alldeles för många!

ANTAL..
Gånger du varit kär: 3
Förälskad: Haha, det kan man nog inte räkna ;)
Riktigt jävla askär sådär så att det gör ont: 2
Gånger ditt hjärta brustit: 1
Hjärtan brustit på grund av dej: Haha, det får vi väl hoppas att jag inte lyckats med
Gånger ditt namn varit med i tidningen: hm, 2 gånger kanske?
Ärr du har på kroppen: Typ 100 efter alla myggbett

SENASTE…
Bok du läste:
Jag läser just nu Shantaram
Personen du fick mail av: Min chef ;)
Personen du fick brev av: Haha, ja räknas julkortsbreven som lillebror skickar?
Personen du fick sms av: Mamma
Gången hela din familj åt middag tillsammans: Oj, 1 år sen?

ÖVRIGT…
Vad har du gjort idag: Haha, bara jobbat...
Var det kul: Jo, vars
Hur tidigt stiger du upp: Olika varje dag
Gillar du att slåss: Haha, ja på boxningen i alla fall. Men annars big no!
Vad ska du göra ikväll: Hem och kolla på Idol :)
Är du seriös: Japp
Vad är du allergisk mot: Apelsinjuice
Var har du ont: I hela kroppen. Träningsvärk!
Använder du hårspray: Ytterst sällan
Kan du stå på händer: Haha, det var längesen jag kunde.
Favoritserie: Jag kollar på det mesta kan man säga ;)

Lycklig!

Publicerad 2009-09-15 22:54:58 i Allmänt,

Undrar varför man ibland går in i sina svackor där man inte känner nån lust för att träna? Inget känns kul, pass man annars älskar känns bara tråkiga och man hamnar i soffan mer ofta än vad man är på gymmet? När våren och sommaren är på g så tycker inte jag om att träna inne, vilket man kan förstå. Det är inte direkt mycket pass man vill gå på heller, jag menar varför köra spinning när jag kan ta racern och cykla på riktigt? Och lyfta skrot tröttnar jag på efter några veckor. Så då tänker jag alltid att nu ska jag banne mig ut och springa och träna på det viset istället. Men så kommer jag snabbt på att jag gillar inte att springa. Jag tycker nog egentligen om det, men mina ben gör det sannerligen inte. Så helt plötsligt från att ha varit sportande under hela våren så faller allt under sommaren. Jo, visst i år har jag varit duktig och cyklat nästan 1,5 mil om dagen. Men det är ändå inte riktigt samma sak.

Men så nu när säsongen för passen börjar igen så blir jag så glad igen. Att det lagt till ett extra boxpass i veckan klagar jag sannerligen inte på! Så numera kör vi box lite lättare på tisdagar och torsdagar och mega hårda passet på söndagar. Så grymt bra! Måndagar har jag hittat ett aerobicspass som gör mig galen av lycka! Plus att det brukar vara ett bra sånt pass på fredagar med. Så om jag inte lyckas bli fit innan november så vet jag inte vad jag ska göra?

Men mitt problem just nu är hur jag på mindre än 2 veckor ska lyckas förminska brösten? Min klänning som jag sedan länge bestämt mig för att ha sitter helt ok överallt, men inte över brösten. Jag vet om att jag har en klyfta som är stor, men i denna klänning ser den gigantisk ut! Nästan som en bimbobrud liksom. Min bror tyckte att jag skulle linda mig som kingmales, men jag vill ju kanske ha en liten klyfta kvar ändå. Så mitt mål för dessa två veckor är att tona brösten. Återstår att se om jag lyckas. Men åh vad roligt det är att vara igång igen!



_d3n0714_web
Min instruktör Stig in action!

Tjejsnack #23

Publicerad 2009-09-14 21:44:42 i Tjejsnack,

Bröllop

1. Vill du gifta dig/är du gift, varför?, om inte av vilken anledning?
Japp, jag vill gifta mig. Kommer att gifta mig inom några år är väl planen :)


2. Vilket skulle du välja (förutse att du vill gifta dig), kyrkligt eller borgerligt?
Om jag inte vill bli arvslös så lär det ju bli i kyrkan ;) Annars kommer Martins mamma aldrig att förlåta oss, hehe! Skämt å sido, vi gör ju så klart som vi vill, men jag kan nog allt se mig att gå nerför altargången :)


3. Skulle du välja litet eller stort bröllop?
Jag säger nog lagom mycket gäster där. Med Martins släkt är det svårt att hålla antalet nere om man säger så.


4. Vilken typ av klädsel & färg skulle du ha?
Hm, ja en vit klänning antar jag, men jag har faktiskt en annan som idé. Fast jag måste nog göra er besvikna och låta er vänta till den dag då det är dags. Vad Martin skulle ha, ja jag låter honom välja det själv faktiskt.

5. Var skulle du vilja åka på bröllopsresa
Åh, till en öde ö kanske i Thailand eller nåt annat paradis :)

Tjejsnack

Äckelpäckel

Publicerad 2009-09-10 22:36:40 i Allmänt,

Jag har faktiskt lyckats ta mig till jobbet by bike hela veckan lång. Detta innebär att jag hitintills under denna vecka har cyklat 6 mil. Imorrn kommer det plinga till och det blir lite mer än 7. Grattis till mig! Martin mina absolut bästa hälft lagade min cykel med. En av anledningarna till att det har gått så trögt är att stänkskrämen har legat helt emot däcket. Konstigt att det blir tungt att trampa då. Nej inte alls! Men nu rullar det i alla fall. Måste bara ringa cykelaffärn och be dem ta sig en koll på växlarna. Jag tror mig redan veta vad felet beror på. Då min cykel har 7 växlar, men gubben har satt på en växel med 8. Eller ja själva vredet säger 8. Och då kan man ju tänka sig att alla lägen hamnar lite fel. Ja, den som lever får se.

Imorse då, jag skulle ha kunnat slänga ut en av katterna. Hon hade nån form av morgongymnastik, hoppade runt som en galning. In i badrummet, ut i hallen, in i badrummet och sen ut igen. Det hela slutade med att hennes mage inte klarade av detta. Som vi fungerar med andra ord ;) Så hon kräktes, men det såg inte jag. Men jag kan säga att jag kände det. För jag trampade rätt i det. Suck. Var bara att torka och byta strumpor och lägga på ett extra kål. Usch.

Jag kontrar till min vän och före detta kollega om det tråkigaste med att jobba på hotell, för enligt mig är det detta:

Bokningarna jag lagt in manuellt från i fredags till igår, idag blev den lite större ändå. Först in i systemet och de läggs på hög för att sedan sorteras efter månad och sedan i datum i en krokodil. För att sen läggas till förvaring.

Man ska ju hels göra detta varje dag för att slippa att ha en jättehög den dagen man sen ska fila. Men det har varit hektiska dagar kan man säga. Men nu är jag på god väg. Imorgon ska de ner på dagar för att åka in i skåpen. Sen kan jag ta  helg!

Grym musik!

Publicerad 2009-09-09 21:52:00 i Allmänt,


Sorry för att det är en sån dålig version, men det fanns ingen annan att välja. Antar att det är fler än jag som diggar den :P


Pling plong, that`s me :)

God mat

Publicerad 2009-09-08 23:06:36 i Allmänt,

Hemma efter en trevlig kväll på stan med svärmor. Ja, Martin var också med förstås. Men med min underbara svärmor skulle jag lätt kunna spendera en kväll ensam med. Dock inte den gången vi inte hade en dator med Word i och jag var tvungen att få ihop min uppsats och hon stod och hängde över axeln på mig. Varenda mening skulle disikeras och inget var bra av det jag skrev. Tillslut fick jag be henne gå ner och fortsätta med sin matlagning och att hon kunde läsa igenom allt när det var klart istället. Suck. Men annars är hon helt underbar :) Inte många som säger det om sina svärmödrar.

Var på en trevlig restaurang inte långt från mitt jobb, Caliente. En liten tapasrestaurang, kan liksom inte bli så mycket bättre. Det knasiga med tapas är att det alltid ser så fruktansvärt lite ut när det kommer in på sina små tallrikar. Men när man väl sätter igång att äta så vet man till slut inte var man ska ta vägen, magen känns stor som en ballong och man vill bara lägga sig i en soffa med mjukisbyxor ;) Så var det även ikväll, men på något magiskt vis så lyckades vi alla tre äta varsin dessert med. Hahah! Finns alltid plats för sötsaker!

Hade först tänkt vara duktig och åka iväg och köra ett spinnpass imorrn innan jobbet. Men så här på kvällningen känner jag inte alls för det. Passet börjar 7 och då skulle jag behöva åka vid halv. Nej, det känns för tidigt! Cyklar ju ändå fram och tillbaka till jobbet, så jag får ju motion då och varm kan jag lova att jag blir. Nu har Martin pumpat däcken med så nu hoppas jag att det går lite bättre att trampa. Måste få honom att fixa plingklockan med. Idag fick jag skrika till två snurriga män som tyckte att det var en smart idé att spatsera på cykelvägen, trots att inte en jäkel fanns på gångbanan. Kanske är där jag ska börja cykla då? :)

Tjejsnack #22

Publicerad 2009-09-06 22:07:05 i Tjejsnack,

Senaste färden

1. Berätta lite om anledningen till din senaste bilfärd?
Skulle åka och köpa lite nya blommor till balkongen, men när vi väl kom fram så dög de inte för mig. Jag ville ha roligare färger på ljungen och kålen såg för taskiga ut. Så då bar det av till Ikea istället på andra sidan stan för att äntligen köpa vitrinskåpet som vi kikat på i all evighet känns det som. Sen åkte vi hem :)

2. …senaste båttur?
Oj, jag vet inte när jag åkte båt sist? Måste nog ha varit i november förra året när Martin och jag var i Tyskland och bunkrade till vår fest.


3. …senaste tågresa?
Oj, det är nog ännu längre sen. Typ förra sommaren när jag pendlade en veckan mellan Örebro-Stockholm.

4. …senaste busstur?
Hm, åker nästan aldrig buss. Men jag åkte faktiskt buss förra veckan när vi skulle till Cirkus och se Cats. Spännande resa ;)

5. …senaste promenad?
Är ett tag sen jag var ute enbart för att promenera. Så nu blir det oftast om jag ska upp på stan från jobbet eller om jag går hem från jobbet. För nu har ju alla roliga pass börjat på Friskis igen :) Me like a lot!

Tjejsnack

Farfars urin

Publicerad 2009-09-04 21:11:20 i Allmänt,

Asså, det är så att man kan bli galen! Tanden värker fortfarande, egentligen är det hela vänster underkäke så moler och skaver och bara gör sig till. Jag vet ju att det inom några dagar kommer vara borta, som om det aldrig hade hänt! Ja, jag vet också att jag borde ringa tandläkaren, men jag har ärligt talat ingen lust med det just nu. Speciellt när det bara värker. Det gör ju liksom inte direkt ont när jag äter eller så. Jaja, ska ta lite spanska droger som jag fick av Sandra så ska nog smärtan strax vara borta. Undrar bara varför inte vi har sån dundermedicin här?

Här ska vi ha filmkväll, fick hem 3 filmer från vår filmklubb som vi ska gå ur. Två var gratis och den tredje kostade oss 59 kronor. Helt okej, så nu är det snart hejsvejs till klubben. Finns billigare sätt att köpa filmer på än en superdyr klubb! Så idag ska vi kolla på Män som hatar kvinnor, har ju redan sett den, men snart kommer tvåan och nu ska det fräschas upp lite. Har tänkt att jag ska läsa böckerna igen. Jag läste dem ju för typ 2 år sen innan det blev en sån hype kring dem. Eller det var på väg, men det var inte på långa vägar som nu. Sen fick vi Slumdog millionaire som alla säger är så bra, så det ska bli spännande. Martin fick Snatch som jag lovade honom i julklapp, hahahha! Bättre sent än aldrig! ;)

Här har ni Martins favvo-låt, man kan bli galen när han sätter igång med denna. För det är ju absolut inte som så att man själv går och sjunger på den hela tiden! Morr!

Tandvärk

Publicerad 2009-09-03 22:56:17 i Allmänt,

Usch, jag är inte alls med på det här måste jag säga. Hela denna vecka har varit en katastrof för mig. Vaknat för sent och blivit tvungen att ta tuben till jobbet och det går jag bara inte med på! Jag ska cykla mina 1,4 mil om dagen annars vill jag inte vara med längre! ;) Ok, jag överdriver. Klart jag vill vara med, men jag vill ha de där milen i benen varje dag. Jag vill inte bli förslappad, speciellt inte när jag har ett jobb där jag sitter konstant. Jo, visst jag kan höja bordet och ställa mig upp, men jag gör ju inte det. Är för lat för det. Dessutom är bordet faktiskt rätt tungt att lyfta upp då man får göra det av egen kraft. Jaja. Imorrn ska jag ge det ett nytt försök. Men jag vet inte om cykeln håller. Lagade den i söndags trodde jag, fick ny växel och så. Men idag när jag cyklade på den så small det som bara den när man trampade i uppförsbackar. Känns ju inte helt stabilt. Inte heller så kul när det kostade mig lite mer än 500:- att fixa växeln. Ska ringa dem tror jag bestämt.

Ont i munnen har jag med. Mina visdomständer spökar. De gör det lite då och då. Inte direkt nåt jag tycker är så himla lattjo faktiskt. Är hysteriskt rädd att mina 10 år med tandställning ska förstöras helt och hållet. Men jag tror att de haft med detta i beräkningen, eller jag hoppas det i alla fall. Imorrn ska jag få lite smärtstillande av en kollega som hade samma problem under sin semester i Spanien i somras, så jag hoppas på rena dynamit tabletterna ;) Lite som mina Thai-piller för magen...

Nej, jag kryper till kojs nu och hoppas på att värken är puts väck imorrn. :)

Tjejsnack #21

Publicerad 2009-09-02 18:44:23 i Tjejsnack,

Musik

1. Vad lyssnade/lyssnar du på i tonåren?
Oj, jag har alltid varit så blandad! Har alltid lyssnat på det mesta. Men då var det mycket trance och så ett och annat pojkband i de tidiga tonåren.


2. Vilken artist såg du senast live?
Måste ha varit på reggaefestivalen, en himla massa bra band. =0)


3. Nämn fem artister du vill se live?
Hm, Lars Winnerbäck, Sean Paul, Kent och Mika. Ok ok, jag har sett några av dem live förut. Men vad spelar det för roll när man gillar musiken? Finns massa mer som jag gärna skulle vilja se =0)


4. Vad brukar du lyssna på hemma?
Ja, allt. Det beror på vem som kommer hem först. Jag eller Martin, är han hemma är det mest skit ;) Haha, nejdå, men en massa hårdrock och så en massa bra reggae förstås. Plus en massa annat, härliga spotify!


5. Spelar eller har du spelat något instrument, vad?
Nej, jag gör tyvärr inte det. Skulle ha börjat spela gitarr en gång i tiden, men när jag väl var på öppethus så hittade jag en sångklass men det ville inte min mamma så det blev inget av nåt ;)

Tjejsnack

Om

Min profilbild

Kirsten

Kirsten, eller Christine för den som vill är 30 år gammal och är inflyttad Stockholmare sen 4 år tillbaka. Bor här tillsammans med mitt livs kärlek Martin och vår dotter Thilde som kom till världen den 9 april 2011. Här får ni följa vårt liv, från bebisprat till allt annat som handlar om mig och det jag gillar

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela