kirsten

Sanna mina ord

God mat

Publicerad 2009-09-08 23:06:36 i Allmänt,

Hemma efter en trevlig kväll på stan med svärmor. Ja, Martin var också med förstås. Men med min underbara svärmor skulle jag lätt kunna spendera en kväll ensam med. Dock inte den gången vi inte hade en dator med Word i och jag var tvungen att få ihop min uppsats och hon stod och hängde över axeln på mig. Varenda mening skulle disikeras och inget var bra av det jag skrev. Tillslut fick jag be henne gå ner och fortsätta med sin matlagning och att hon kunde läsa igenom allt när det var klart istället. Suck. Men annars är hon helt underbar :) Inte många som säger det om sina svärmödrar.

Var på en trevlig restaurang inte långt från mitt jobb, Caliente. En liten tapasrestaurang, kan liksom inte bli så mycket bättre. Det knasiga med tapas är att det alltid ser så fruktansvärt lite ut när det kommer in på sina små tallrikar. Men när man väl sätter igång att äta så vet man till slut inte var man ska ta vägen, magen känns stor som en ballong och man vill bara lägga sig i en soffa med mjukisbyxor ;) Så var det även ikväll, men på något magiskt vis så lyckades vi alla tre äta varsin dessert med. Hahah! Finns alltid plats för sötsaker!

Hade först tänkt vara duktig och åka iväg och köra ett spinnpass imorrn innan jobbet. Men så här på kvällningen känner jag inte alls för det. Passet börjar 7 och då skulle jag behöva åka vid halv. Nej, det känns för tidigt! Cyklar ju ändå fram och tillbaka till jobbet, så jag får ju motion då och varm kan jag lova att jag blir. Nu har Martin pumpat däcken med så nu hoppas jag att det går lite bättre att trampa. Måste få honom att fixa plingklockan med. Idag fick jag skrika till två snurriga män som tyckte att det var en smart idé att spatsera på cykelvägen, trots att inte en jäkel fanns på gångbanan. Kanske är där jag ska börja cykla då? :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kirsten

Kirsten, eller Christine för den som vill är 30 år gammal och är inflyttad Stockholmare sen 4 år tillbaka. Bor här tillsammans med mitt livs kärlek Martin och vår dotter Thilde som kom till världen den 9 april 2011. Här får ni följa vårt liv, från bebisprat till allt annat som handlar om mig och det jag gillar

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela