kirsten

Sanna mina ord

Tjejsnack #24

Publicerad 2009-09-22 22:09:29 i Tjejsnack,

Böcker

1. Använder du bokmärke när du läser, vilken typ?
Nej, även fast jag har ett jättefint så gör jag oftast hundöron i böckerna. Men det gäller dock endast för mina pocketböcker, mina "finböcker" använder jag mitt bokmärke till.


2. Vilken är din favoritbok?
Oj, jag kan inte säga att jag har EN favoritbok. Då jag läser så mycket så har jag alldeles för många!


3. Favoritförfattare?
Denna fråga är också rätt svår att svara på, har många favoriter. Men jag läser gärna böcker av Camilla Läckberg, Margit Sandemo, Liza Marklund, Penny Vincenzi mfl.


4. Läser du samma bok fler ggr?
Njae, har väl hänt nån gång. Men det finns ju så mycket man vill hinna läsa, så det är dumt att ödsla tid på nåt man redan läst. Men hade nog tänkt dra igenom Millenium-trilogin igen, bara för att uppdatera mig. Skulle vilja läsa min Sagan om Isfolket serie igen med, men det är för att jag började med denna när jag var runt 11 år. Man kan inte komma ihåg alla 47 böckerna!

5. Finns det någon bok du önskar det gjordes film på?
Ja, många! Jag skulle vilja att de gjorde en BRA filmatisering av Camilla Läckbergs böcker, Sagan om Isfolket, ja jag jan fortsätta i all oändlighet ;)

Tjejsnack

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kirsten

Kirsten, eller Christine för den som vill är 30 år gammal och är inflyttad Stockholmare sen 4 år tillbaka. Bor här tillsammans med mitt livs kärlek Martin och vår dotter Thilde som kom till världen den 9 april 2011. Här får ni följa vårt liv, från bebisprat till allt annat som handlar om mig och det jag gillar

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela